Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Papieren servetten zijn onmisbaar aan tafel


  Waar zouden we zijn zonder servetten van papier? Denk eens na over een moment dat je een papieren servetje goed kon gebruiken. Bijvoorbeeld die ene keer dat je mondhoeken vol zaten met saus van het eten of toen je aan tafel onverwachts moest niezen en je jouw mond nog vol had? Klinkt niet heel prettig (noch smakelijk), maar gelukkig is daar de servet to the rescue!


  Naast het feit dat papieren servetten vooral erg handig zijn, zijn ze stiekem vooral ook heel erg leuk. Van oorsprong hebben ze voornamelijk als functie dat we niet op onze kleren knoeien en eventueel geknoeide etensresten snel af kunnen vegen. Inmiddels gebruik we deze handige hulpjes ook als decoratie. Lees snel verder en ontdek wat je nog meer met papieren servetten kunt doen.  Papieren servetten naar kleur en formaat

  Niet alle servetten van papier zijn hetzelfde. Zo kan de kwaliteit verschillen, wat onder andere te maken heeft met het aantal lagen waaruit een papieren servet bestaat. Dit kan variëren tussen de één en vier lagen.


  Ook kunnen ze enorm variëren in grootte. Veelvoorkomende groottes van papieren servetten zijn 24x24 cm, 33x33 cm en 40x40cm. Vergeet daarbij niet dat je ze nog twee keer uit kan vouwen. Op die manier zou je een papieren servet ook als placemat kunnen gebruiken. In tegenstelling tot plastic exemplaren kun je deze na gebruik gewoon weggooien.


  Wil je wat kleur op tafel, dan kun je dat binnen een handomdraai bereiken door gekleurde papieren servetten op de eettafel te leggen. Match het met andere tafelaccessoires zoals je servies en kleine vazen met verse bloemen. Moet jij maar eens zien hoé kleurrijk en verrassend stijlvol jouw eetruimte er plots uitziet!  Servetten voor ieder thema

  Papieren servetten kun je helemaal aanpassen aan de gelegenheid waar je ze voor nodig hebt. Voor alle feestelijke gelegenheden en party’s een andere print en kleur. En houd je er een keer wat over? Bewaar ze dan in de kast tot een volgende keer. Vogels, bloemen, ruitjes of andere druksels… Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn wel servetten van. Denk bijvoorbeeld aan de volgende thema’s en festiviteiten: Kerst, Pasen, verjaardagen, een gezellige High Tea, geboorte, Oud & Nieuw, Koningsdag… en ga zo maar door.


  Kun je geen exemplaren vinden die geschikt zijn voor jouw thema? Je kunt ze ook simpel laten bedrukken met elke gewenste afbeelding. Helemaal leuk voor de persoonlijke touch van je partijtje.  Creatief met papieren servetten

  Wil je eens een keer iets anders doen met je papieren servetten? Je kunt er ook nog altijd mee gaan vouwen. Erg leuk om ter decoratie op iemands bord te leggen vlak voordat het ontbijt, de lunch of het diner aanvangt. Of mocht je je een keer vervelen tijdens een saai etentje, grijp dan een papieren servet en knutsel er een roosje van. Of nog beter: maak er je hobby van! Struin voor inspiratie het internet af en binnen no time weet jij het hele gezelschap aan tafel te verbazen met jouw creatieve vouwkunsten. Ook erg handig wanneer je met je kinderen uit eten gaat. Leer ze mooie vormen te maken met een servet en ze zijn de hele avond zoet.


  Papieren servetten: wij kunnen absoluut niet zonder!

  Servetten van papier

  11 Producten