Maat
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Roze servetten: een flinke dosis kleur op tafel


  De kruimels van de cake liggen nog op tafel, terwijl jij de verfrommelde roze servetten in de papierbak gooit. Het kinderfeestje was erg gezellig! De kinderen zijn in de woonkamer lekker aan het spelen met het nieuwe speelgoed als jij ze vanuit de deuropening met een glimlach bekijkt….  Roze servetten voor elke gelegenheid

  Niet alleen voor een spetterende b-day party of een gezellig huiselijk familiefeest met taart zijn roze servetten uitermate geschikt. Ook voor een driegangen kerstdiner nieuwe stijl of een zondagsbrunch zijn deze vrolijkgekleurde servetjes een goed idee.


  Wat dacht je trouwens van een paasbrunch waar servetten in deze kleur stiekem een musthave zijn? Match ze met jouw tafelkleed, placemats en andere accessoires. Ga all the way en maak er een pink party van! Roze is overigens een echte trendkleur op het moment, dus “voldoen aan de trends” kun je ook meteen van je lijstje afstrepen. Check!  Veelvuldig verpakt en veelzijdig van aard

  Roze servetten zijn prima geschikt om één keer te gebruiken. Wees niet bang dat je er snel doorheen gaat, want in een verpakking zitten wel 50 stuks. Iets te veel? Geen zorgen, er zijn ook pakken met slechts 20st.


  De roze servetten die in de lengte en de breedte even lang zijn, ongeveer 33 cm, zijn geschikt om cakejes op te eten of je mond mee af te vegen. Daarnaast kun je er na een feest ook prima de tafel mee schoonmaken door de dubbele papierlaag die ze hebben. Superhandig toch?  Roze servetten: creatief & stijlvol

  Roze servetten kunnen er misschien wat vlak en kaal uitzien als je ze op je bord legt of onder een cakeje houdt. Dat beeld is echter niet terecht. Het papieren servetje leent zich namelijk uitstekend om te vouwen tot mooie vormen die van dit platte, gekleurde gebruiksitem een kunstig en artistiek voorwerp maken.


  Zet de gevouwen en geknutselde roze servetten op of naast het bord voorafgaand aan het diner en verzekerd is dat de gasten proberen jouw vouwwerk te imiteren. Garantie voor een leuke middag of avond dus.


  Geen inspiratie? Struin het internet af om ideeën op te doen voor leuke vormen. Trouwens ook een fantastisch klusje om de kinderen mee te vermaken; het vouwen van servetten!  Roze servetten met een twist

  Ben jij niet zo’n vouwwonder of is creativiteit niet jouw sterkte kant? Geen probleem! Naast de effen roze servetten zijn er namelijk heel veel andere soorten in omloop met de leukste en gekste prints:

  • Gestippelde motieven - Stippen in allerlei kleuren en maten, van lichtroze tot felroze.
  • Gestreepte prints - Een streep hier en daar maakt het helemaal af.
  • Dierenprints - Paarden, pony’s, vlinders en nog veel meer, waar vooral kinderen heel blij van worden.
  • Bloemenprint - Geen vers bosje bloemen op tafel? Dan haal je toch die servetten met bloemenprints tevoorschijn. Net zo leuk!


  Met een van deze motieven op jouw roze servetten hoef jij zelf echt niet meer zo creatief te gaan doen. Je legt ze gewoon mooi op tafel en wacht op de verbaasde of leuke reacties van de mensen op de kleine twist die jouw servetten toevoegen aan het geheel.


  Ga voor een pink table en shop jouw favoriete roze servetten bij WestwingNow!

  Servetten: roze

  4 Producten