Servetten & servetringen

89 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren

Servetten & servetringen: een stylish gedekte tafel

Prachtige servetten en servetringen vormen de finishing touch van een mooi gedekte tafel. Met deze stijlvolle hulpjes maak je pas écht indruk tijdens jouw diner. Als je ze neer hebt gelegd rest je slechts een ding: jouw gasten welkom heten!

Servetten & servetringen = win-win!

Vieze handen tijdens de maaltijd, kleine oneffenheid bij de mond of een druppeltje water op de tafel... Servetten heb je graag binnen handbereik. En niet alleen als het eten geserveerd wordt, eigenlijk ben je altijd al snel op zoek naar een keukenpapiertje of servet.

Maak van deze praktische nood een deugd en zoek een leuke, mooie of charmante servethouder! Dit kun je, net als een vaas met bloemen, prima laten staan. Met servetten & servetringen heb je een behulpzame woonaccessoires die zorgen voor extra sfeer en waarmee je laat zien dat jij klasse hebt. Ideaal, vind je ook niet?

Stylen met servetten & servetringen

Net als een kandelaar, vaas of tafelkleed zijn servetten en servetringen extra sfeermakers voor in huis. En dan is een servethouder niet eens voorbehouden aan de keuken of de eettafel! Dit items is net zo goed een aanwinst voor in de woonkamer, op jouw dressoir of de salontafel. Ongelukjes waarbij een servet nodig is, zitten in ieder klein hoekje… Verspreid in je interieur kun je er meteen naar grijpen. Superhandig!

Servetten & servetringen: verschillende soorten

Heb je een specifieke smaak? Is je interieur volgens een bepaalde stijl ingericht en blijf je daar graag trouw aan? Ook voor jou is er een servetring te vinden!

 • Voor de retro lover: ken je ze? Zo’n ‘kastje’, een houder die gevuld is met kleinere servetten en op de balie klaar staat bij een snackbar of ijssalon. Een metalen exemplaar waarbij je vanuit beide kanten een servet kunt pakken: dit coole item brengt je direct terug naar de sixties!
 • Met servetten en servetringen van wit geverfd hout en een licht versleten look creëer je een landelijke stijl. Zeker een servetring met een uitsnede van een hartjesvorm in het midden.
 • Glimmend zilver en strak? Dat is een chique en elegante servetring! Een echte klassieker.
  Doe nog linnen servetten in jouw glimmende servetringen en je bent good to go!
 • Zelf aan de slag met servetten & servetringen

  Voor de creatievelingen onder ons hebben we een fantastisch idee: maak jouw eigen servethouder van wasknijpers! Wat je nodig hebt? Niet zo gek veel: slechts 20 knijpers en goede houtlijm. Zo ga je te werk:

 • Demonteer de wasknijpers en verwijder de metalen onderdelen.
 • Plak de gladde zijkanten van de twee houten onderdelen van één wasknijper stevig met lijm tegen elkaar aan, doe dit voor alle wasknijpers.
 • Plak acht geplakte knijpers in een waaier tegen elkaar aan, maak twee waaiers.
 • Gebruik vier geplakte wasknijpers als onderkant. Plak aan elke waaier onder aan beide zijden van de korte kant een wasknijper, hier kunnen de waaiers op staan.
 • Plak de onderkanten van de waaiers tegen elkaar aan.
 • Zo, hij is klaar! Het hout van de wasknijpers zorgt voor een natuurlijke en gezellige uitstraling. Gevuld met witte servetten heb je een trendy, Scandinavisch item op tafel.


  Geef jouw tafel een elegante, unieke look met servetten en servetringen!