Serveren

297 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Tijd voor taart!

Taart is een specialiteit op zich. Wie gek is op bakken zal vast en zeker zijn of haar baksels ook graag mooi willen presenteren. Jouw hippe kleine cupcakes, hemelse taarten en goddelijke brownies verdienen het simpelweg om aantrekkelijk te worden geserveerd. Voor het serveren van koek en gebak kies je uit onze etagères, taartplateaus, gebaksbordjes en serveerschalen. Cupcakes zien er bijvoorbeeld erg mooi uit op een romantisch versierde etagère. Met de etagère bespaar je ruimte op tafel en kun je de baksels comfortabel vervoeren. Een taartplaat voor cakes is meestal vrij plat, zoals een bord. De modellen met aangehechte voet zetten taarten op een voetstuk. Serveerschalen voor gebak kunnen ook voor fruit of snoep gebruikt worden. Sommige serveerschalen zijn versierd met prachtige patronen. Bij puristen zijn betoverend eenvoudige ontwerpen in alle kleuren favoriet.

Serveer hartige hapjes in stijl

Het serveren van koude gerechten en hapjes kun je doen met behulp van de plateaus die je combineert met kleine schaaltjes vol dipsauzen en ingelegde groenten. Onder een kaasstolp blijft de kaas lang vers en zo’n stolp ziet er bovendien prachtig uit op tafel.

Hoekig servies voor sushi!

Voor sushi wordt volgens traditie hoekig, rechtlijnig servies gebruikt. Een plekje voor de eetstokjes, een bakje voor de sojasaus en een schaaltje voor de wasabi zijn in sommige plateaus zelfs geïntegreerd. Gebruik je serveerschalen en plateaus gerust op creatieve wijze. Gebruik een taartplateau bijvoorbeeld ook eens voor kaas of vleeswaren of serveer sushi extra artistiek op een mooi taartbord.

Laat je fantasie de vrije loop. In onze WestwingNow-collectie vol servies vind je een rijke selectie fantastische schalen, dienbladen, plateaus, kannen, etagères en meer in allerlei stijlen – van klassiek tot minimalistisch - om jouw lekkernijen mooi te serveren.