Zoeken
Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

Zwarte salontafels

61 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
Zwart

Zwarte salontafels: chic & cool

Denk je aan iets zwarts voor in huis? Goed idee! Zwart haalt de rest van je interieur naar boven en maakt van verschillende punten een centrale plek. Dus zit je met een ingedutte woonhoek en wil je hier één geheel van maken? Maak dan gebruik van zwart en kies voor een zwarte salontafel.

Zwarte salontafels in elke stijl

Of je nu een minimalist bent, of houdt van veel versiering en accessoires, een zwarte salontafel bedient alle stijlen en voorziet in alle smaken. En: het ene zwart is het andere niet. En wordt het een salontafel van zwart gebeitst hout, verweerd metaal of gelakt mdf?

Stijlkeuze uit verschillende zwarte salontafels

Ben je er nog niet helemaal uit welke zwarte salontafel er straks bij jou moet staan te stralen? Bedenk:

 • Welke uitstraling verschillende materialen hebben
 • Of je één lijn wilt behouden met je huidige interieur of juist iets anders?
 • Wordt het effen zwart of een combinatie met een andere kleur en materiaal?

 • Maak het industrieel met een zwarte salontafel

  Gecharmeerd van de Industrial trend? Ook jij kunt een inrichting creëren als een grootstedelijk loft met hoge plafonds, muren waar het metselwerk zichtbaar is en meubels en accessoires lijken te zijn gevlogen uit een oude fabriekshal.

  Tinten zoals zwart, grijs en wit horen bij de industrial look. De ideale zwarte salontafel in dit plaatje? Een salontafel met een metalen onderstel en een grof zwart houten blad. De zwarte afwerking van deze salontafel vertoont lichte sporen van slijtage.

  Glitter glamour zwarte salontafels

  Zwart is onmisbaar als je houdt van een glamourous interieur. Een zwarte hoogglans salontafel op een wit hoogpolig vloerkleed... die moet je dan hebben! Plaats zilverkleurige accessoires op deze salontafel, samen met veel kaarsen op een dienblad en geniet van dit stralende geheel. Liever iets meer nuance dan een effen geheel? Een salontafel met glazen blad> is even opvallend en glanzend. Samen met een hoogglans zwart onderstel heb je een even stralende tafel die ongelooflijk veel doet met de ruimte.

  Zwarte salontafels: ook voor Oosterse sferen

  Of je nu een modern of iets klassieker interieur hebt, breek de voor jouw vertrouwde stijl en verras jezelf met een opium salontafel. Daarmee blaas je in één keer een oosterse sfeer de woonkamer in.

  Kies uit verschillende windrichtingen voor kleine stijlnuances. Op deze zwarte salontafel worden felgekleurde accessoires als glazen windlichten met gouden details en houten Afrikaanse decoraties natuurlijke schoonheden.

  Zwarte salontafels van je dromen

  Ben je op zoek naar de juiste salontafel hoogglans zwart die helemaal past bij jouw stijl? Dan zijn er verschillende dingen waar je rekening mee kunt houden. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal van de tafel, gecombineerd met metaal of juist niet, of hij open is, aflegplankjes heeft en juist gesloten is, en de mogelijkheid om hem te kunnen verplaatsen. Hier zijn tips voor verschillende stijlen en interieurs op een rijtje gezet:

 • Ben je een echte moderne inrichter en houd je van strak? Dan is een zwarte hoogglans salontafel of bijzettafel zeker wel wat voor jou. Hoogglans is makkelijk schoon te houden en geeft de woonkamer een strakke en stijlvolle look.
 • Heeft jouw interieur een retro Sixties uitstraling? Ook dan is een zwarte salontafel van hout goed in te passen maar ook hoogglans zwart. Dit was ook toen de trend en past daarom heel goed bij je andere retro accessoires.
 • Door verschillende tinten zwart met elkaar te combineren, ontstaat er een gaaf kleurverschil in huis. Kies voor de zwarte salontafels een net iets donkerder zwart dan de kasten, voor een spannend effect.