Zoeken
Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

Prints & posters op canvas

50 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
Canvas

Prints op canvas? Cool!

Wil jij de mooiste momenten uit je leven vereeuwigen in je woning? Altijd zicht hebben op een mooie foto van bijvoorbeeld je kinderen of je trouwdag? Laat je foto op canvas afdrukken! Dit kan als een fraai accessoire & mooie wanddecoratie in je interieur dienen. Kies voor een canvas met één foto, of combineer meerdere foto’s in verschillende formaten met elkaar.

Foto’s op canvas kun je overal in je woning gebruiken. Wil je de foto subtiel in het interieur van je woning verwerken, dan kun de foto een plekje geven aan de wand bij de trap naar boven of in de slaapkamer. Explicieter wordt een foto op canvas, als deze bijvoorbeeld op de schoorsteenmantel of boven de bank wordt gehangen. Lees snel verder hoe je een foto op canvas zo mooi mogelijk kunt maken!

De mooiste herinneringen vereeuwigd!

We hebben allemaal wel zo’n foto, waar we ontzettend trots op zijn! Dit kan een foto van de kinderen zijn, maar bijvoorbeeld ook een foto in trouwjurk of een foto van het hele gezin. Je kunt zo’n foto in een fotolijstje bewaren, maar veel mooier is het om de herinnering te vereeuwigen op canvas.

Een foto op canvas maken

Wanneer je foto’s op canvas in je woning wilt hebben, moet de afbeelding perfect aansluiten bij je wensen! Iedereen zal de print immers zien, waardoor je er wellicht graag de blits mee wilt kunnen maken. Voor het maken van een foto op canvas kun je een bestaande foto kiezen, maar ook het bestellen van een fotoshoot is een mogelijkheid. Het voordeel van een fotoshoot is dat je zeker weet dat de belichting van de foto goed is, evenals dat de foto haarscherp en van hoge kwaliteit wordt. Laat bijvoorbeeld een unieke foto in de natuur maken van je hele gezin!

Maak een uitsnede van je favoriete foto

Soms past een foto niet volledig op een canvas, of wil je bijvoorbeeld maar een deel van de foto op linnen laten bedrukken. In dit geval kun je een uitsnede maken! Met een uitsnede neem je een kleiner deel van de foto of snijd je bijvoorbeeld een paar cm weg aan de randen. Neem bijvoorbeeld alleen de kop van een bloem zonder steel of alleen je hond op het strand zonder andere mensen, enzovoorts. Het maken van een uitsnede kun je eenvoudig doen met programma’s als Paint (gratis) of Adobe Photoshop (betaald). Gebruik ook een praktisch ophangsysteem.

Handige tips voor het maken van een uitsnede:

 • Kies voor een opvallend element op de foto;
 • Snijd randen weg om het scherpste stuk foto over te houden;
 • Combineer elementen op verschillende canvassen.
 • Heb je meerdere foto’s in je fotoboeken die je wilt afdrukken? Kies dan voor een fotocollage op een canvasdoek, of laat bijvoorbeeld verschillende foto’s en formaten op verschillende canvasdoeken afdrukken. Zo combineer je verschillende fotoproducten en kun je een exemplaar van een paar cm combineren met een veel groter canvasdoek, wat een speels effect geeft aan je muren.

  Geef foto’s op canvas cadeau

  Zoek je nog een leuk, persoonlijk én origineel cadeau voor iemand? Laat een foto op canvas printen! Foto’s op canvas is een ideaal cadeau voor verschillende gelegenheden. Denk aan een verjaardag, een trouwdag of bijvoorbeeld een nieuw huis. Je kunt op het canvas de leukste foto van of met de ontvanger drukken!

  Tips voor het printen van een foto op doek als cadeau:

 • Kies voor een foto met z’n tweeën, voor een persoonlijk tintje aan het cadeau;
 • Laat de foto op een doek met hout bedrukken voor meer stevigheid;
 • Geef een canvas cadeau naast een fotoshoot, voor een foto van hoge kwaliteit!
 • Welke foto’s op canvas hangen er binnenkort in jouw huis?