Westwing Logo& Westwing Collection
Dagelijkse sales
Categorieën & doorzoeken
Westwing Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Verrijk de zithoek met een leren poef

Vul de zithoek met poefs van leer! Een met de handgemaakte leren poef is een echte musthave voor in de huiskamer. Naast dat het een stijlvolle look heeft, is hij multi-inzetbaar. Zo kun je ‘m gebruiken als voetenbank, maar heb je ook een extra zitplek! Dit komt altijd goed van pas als je vrienden over de vloer hebt. Superfijn toch?

Ben je al een tijdje op zoek naar woonaccessoires om je huiskamer mee op te vullen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Je zou een grote fauteuil, een chaise longue of een vlinderstoel neer kunnen zetten. Of een salontafel in de zitkamer en een nieuwe tafel in de eethoek. Maar… je kunt de ruimte ook opvullen met kleinere items. Leren poefs bijvoorbeeld!

Leren poefs: in alle soorten & maten

Leren poefs geven de ruimte een echte boost. Qua vorm heb je de keuze uit een ronde, vierkante of ovalen poef. Een vierkant exemplaar is perfect te gebruiken als bijzettafel naast jouw bank. Rondgevormde poefs lenen zich beter als voetenbankje. Poefjes zijn net wat speelser dan een hocker, dat maakt het zo’n leuke woonaccessoire!

Afhankelijk van de ruimte heb je ook de keuze uit verschillende formaten poefen. In een grote huiskamer past een poef van groter formaat veel beter dan een klein exemplaar. Een kleiner model valt in een ruime kamer namelijk een beetje weg.

In een kleiner huis kun je je uitleven met kleinere poefs van leer. Zo kun je in een bescheiden zithoek de ruimte opvullen met verschillende, schattige exemplaren. Wissel hierbij af met diverse kleuren zoals bruin, zwart, zilver, goud. Of juist een opvallende tint als rood, roze en paars. Ook kun je gaan voor poefen van koeienharen en koeienhuid. Modellen met een motief zijn tevens een aanwinst in huis.

Poefs van echt leer: van Marokkaanse origine

Ga je voor een poef van echt leer? Dan kun je er vanuit gaan dat het leer van Marokkaanse origine is. Dit materiaal is van goede kwaliteit en gaat lang mee. Leren, handgemaakte poefs zijn geen goedkope aankoop, maar je hebt er dan ook jaren plezier van.

Tip!

Poefs van leer kunnen een leuke match zijn met je kussens! Leg één of twee (imitatie)leren kussens op de bank. Dit mogen exemplaren zijn in dezelfde kleur als de poef, maar een andere tint mag ook. Het gaat erom dat de materiaalsoort hetzelfde is als die van de kussens.

Leren poefs: upgrade voor je woonkamer

Een leren poef is te gek in de huiskamer. Maar ook in jouw slaapkamer of werkkamer is het een plaatje! Zet ‘m naast houten meubels, op een mooi vloerkleed of een zacht schapenvacht. In de buurt van jouw bijzettafel is ook een goed idee. Zo heb je jouw drankje binnen handbereik en kun je met de voetjes omhoog na een lange werkdag. Hoé chill klinkt dat?!

Ook mooi: een aantal poefjes in verschillende kleuren, met op een van de poefs ‘n zilveren schaal vol met kaarsen. Zo maak je er een Arabian night van bij jou thuis! Knus en zelfs romantisch als je dat zou willen…

Wij zijn om: poefjes zijn onmisbare items in ons interieur! Ga jij ook voor die fantastische leren poefs?

Leren poefs

6 Producten