Fluwelen poefs

107 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Perfect Match: de fluwelen poef als stylingpartner

Een poef staat nooit alleen! Integendeel, de comfortabele kleine meubels zien we bijna altijd te midden van de actie - omringd door mooie meubels, decoratie en woonaccessoires. Als het op styling aankomt, zijn er geen grenzen aan je creativiteit, want de moderne fluwelen poef past uitstekend bij alle soorten meubels en stijlen.

Perfect gecombineerd met je poef:

  • fluwelen banken
  • decorative trays
  • elegante koffietafelboeken

De fluwelen poef in diverse stijlen

Fluwelen poefs geven een luxe touch aan de minimalistische Scandi stijl. In trendy kleuren zoals duifblauw, diep groen of roestrood werken ze prachtig samen met vloerkleden in natuurlijke tinten, zachte huiden en kisten van licht hout.

Ook klassieke interieurs, waarin discrete kleuren zoals grijs, beige, crème of blauw domineren, kunnen een upgrade krijgen met elegante, glanzend fluwelen poefs.

De zachte uitstraling en ronde vormen van fluwelen poefs zijn ook perfect voor appartementen of kamers in shabby chic stijl. Deze romantische dromerige stijl wordt mooi aangevuld door poefs in rozetinten. Deze werken mooi samen met gebreide plaids, weelderige kroonluchters en meubels met een used-look.

Vind jouw poef gemaakt van fluweel

Ovaal, vierkant of rond - de selectie van poefs is enorm. Geef je huis een decoratieve blikvanger met een fluwelen oppervlak. Bij WestwingNow staan ​​veel prachtige ontwerpen in veelzijdige kleuren klaar om ontdekt te worden door jou. Om je een idee te geven van de veelzijdigheid van ons assortiment aan fluwelen poefs, vind je hier enkele voorbeelden voor de styling van jouw poef. Laat je inspireren!

  • Happy chic
  • De elegante Westwing slaapkamer
  • Ontspannen glamour

Of het nu in vrouwelijke blush tinten, expressieve of neutrale kleuren zoals beige of grijs is, de fluwelen poef vindt altijd een plek. Kies het design dat past bij jouw interieurstijl en wensen.

Neem een ​​kijkje in onze online shop op WestwingNow en ontdek de verscheidenheid aan kleuren, vormen en stijlen van de fluwelen poef!