Maat
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Zwarte poefs

  3 Producten

  Een zachte aanwezigheid in huis: de zwarte poef

  Een klein accessoire met vele mogelijkheden, een multifunctionele vriend voor in huis.. Dat kan er maar één zijn! De poef! Deze kleine, zachte aanwezigheid is een van de handigste meubels die er is. Naast stoelen, bank en bed, is de poef je beste hulp in huis. Vriendelijk, stijlvol en verrassend praktisch!

  Wil je extra lang van een poef genieten, kies dan de juiste kleur: ga voor een zwart exemplaar! Een zwarte poef is tijdloos, past zich altijd aan zijn omgeving aan en is meer dan een andere kleur, écht overal inzetbaar.

  Praktische eyecatcher

  Een poef is als een ober, een fijne hulp voor in huis. Op verschillende momenten zal de zwarte poef je steun en toeverlaat blijken:

  • Terwijl je heerlijk onderuit schuift op de bank met je favoriete boek, haal je de zwarte poef er ook maar bij: heel fijn als voetensteun! Pure luxe.
  • Is het bij jou altijd open huis en hou je wel van onverwachts bezoek? Dan schuif je de poef in het zwart er eenvoudig bij als extra zitplek. Handig!
  • Al een tijdje op zoek naar een tafeltje voor naast de bank? Met de zwarte poef in huis voldoet alleen de aanschaf van een groot dienblad. Plaats deze op de poef en je bijzettafel is compleet!

  Een echte sfeermaker

  Naast al de praktische voordelen van dit handige meubeltje, kun je met de poef een prachtig stijlstatement maken. Ook met een zwarte! De ene zwarte poef is namelijk de andere niet.

  Verschillende soorten materiaal en bepaalde vormen zorgen voor een eigen, typische uitstraling. Aan jou de keuze!

  • Een grof gebreide zwarte poef is warm en geeft een huiselijke sfeer. Alsof grootmoeder hem voor jou heeft gemaakt!
  • Een poef van glimmend zwart leer is meer catchy and glamorous, zo eentje die in welke ruimte dan ook meteen opvalt.
  • Een kleinere, ronde zwarte poef, bekleed met een chique, dikke stof, is strak, maar klassiek. Gewoon heel netjes en ideaal om als bijzettafel te gebruiken.

  Stylingtips

  Heb je eenmaal je keuze gemaakt, dan kun je de sfeer die de zwartkleurige poef van zichzelf al uitstraalt kracht bijzetten door hem aan te kleden met bepaalde accessoires. Creëer je eigen stijlplaatje met de zwarte poef!

  • Make it more glamorous: Gekozen voor een zwartleren poef? Glimt deze goed? Mooi! Want dan kun je aan de slag met het creëren van een luxe plaatje als uit een film uit de jaren ’50. Plaats de zwartleren poef op een hoogpolig wit tapijt en leg goudglimmende kussens op de zwarte bank, een roze orchidee in een zilverkleurige bloempot en voilà! Mission glamour completed.
  • The Industrial Look: Gebruik een vierkante poef bekleed met zwart canvas, een beetje een versleten look en met een print alsof deze poef een overzees postpakketje was. Dat geeft gegarandeerd een industriële sfeer in huis! Wat daar nog meer bij hoort? Meubels van geschilderd metaal. Plaats metalen stoelen met licht opgeschuurde verf bij de zwarte poef, een grote houten kist en je industriële look in de woonkamer is compleet.