Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Romantisch: een kleine roze poef

  Zin in een kleine stijlverandering in huis? Zo af en toe is het leuk mee te gaan met nieuwe trends, of je huidige interieur gewoonweg een beetje op te fleuren. Dat kan al zonder heel drastisch te werk te hoeven gaan! Met accessoires en kleine meubels waait er al snel een hele nieuwe sfeer. Voorbeeldje nodig? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden van de poef!


  Een poef is in welke ruimte dan ook een multifunctionele hulp voor in huis en geeft een stijlnoot, wat extra sfeer en een knipoog aan je interieur. Maak het extra verrassend door te kiezen voor een roze poef. De kleur roze is namelijk lang niet alleen voorbehouden aan zoet en zacht, maar draagt veel meer mogelijkheden met zich mee...


  Wat doet een roze poef?

  Een poef alleen om op te zitten? Welnee, een poef is veel meer dan dat! Waar je deze kleine aanwezigheid ook plaatst, hij zal een hele nieuwe sfeer weten te creëren. Daarnaast blijkt de roze poef in verschillende ruimtes een fijne functie te vervullen:

  • Naast de bank in de woonkamer: hier is de roze poef echt een multifunctionele vriend! Schuif hem bij als extra zitplek, plaats er een dienblad op en je hebt een bijzettafel of leg er je voeten op te rusten als je heerlijk onderuit gaat op de bank.
  • Een poef in de slaapkamer? Ook handig! Leg er rondslingerende kleding overheen, dat is veel netter en gezelliger dan op de grond! Of neem even plaats bij het aantrekken van je sokken.
  • Plaats een roze poef in de entree, waar je dan even kan rusten om te wachten op de anderen, of rustig je schoenen op aan kunt trekken.
  • Een poef kan ook in de tuin! Kies een roze poef van een stevig, eventueel waterdicht materiaal en geniet van de huiselijke sfeer in jouw buitenverblijf.


  Wat roze met de poef doet...

  Waarom een rozekleurige poef zo’n verrassend effect heeft binnen ieders interieur? Elke tint roze staat voor:

  • passie,
  • vrouwelijkheid,
  • kalme kracht en harmonie

  Een roze poef is dus gegarandeerd een echte eyecatcher en staat zijn mannetje wel.


  Stijlkeuze rond de roze poef

  Hoe wil jij het er met de roze poef uit laten zien in huis? Welke stijl en sfeer zou je graag meer willen? Bedenk dan wat de tint roze, het materiaal en de vorm van de poef met de ruimte doen.

  • Heel trendy Scandi? Plaats een pastelroze poef bij de witte bank en een schapenvacht als klein tapijt. De kleur pastelroze is onmisbaar in een Scandinavisch plaatje.
  • Glitter en Glamour! Ook dat kan met roze! Een poef in roze bekleed met een glanzend velours. Extra glamour? Ga voor een fuchsiaroze bekleding die met siernagels aan het frame is bevestigd.
  • Zoek je de warmte en huiselijke gezelligheid van de landelijke look? Kies een met linnen beklede poef in een oudroze tint. Zo’n zachte roze poef op houten pootjes past prachtig bij andere meubels in een lichte tint.

  Roze poefs

  3 Producten