Zoeken
Westwing Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Sereen en romantisch: Een roze plaid of deken


Roze is de kleur van liefde en zoetheid. Deze rustgevende kleur kan veel kalmte en een serene sfeer teweeg brengen in je woonstijl. Door een subtiel gebruik van deze neutrale kleur wordt je huisje heel snel gezellig. Een kleine tip voor liefhebbers van de kleur roze: begin met accessoires, zoals een roze plaid.


Wil je geen overdaad aan roze in je huis, maar een touch hier en daar? Denk er dan bijvoorbeeld aan om roze accessoires te integreren in je huis. Wat roze kaarsen of kaarsenhouders wellicht, of een prachtig boeket met roze bloemen. Ook roze dekentjes kunnen fantastisch staan in verschillende woonstijlen. Lees snel verder en doe inspiratie op!Een roze plaid de koude winterdagen

Of je nu een kamer in gaat richten of je wilt de woonaccessoires veranderen, je moet keuzes maken op het gebied van kleur. Hoe doe je dat? Maar ook: hoe maak je ideale kleurencombinaties? Natuurlijk kun je intuïtief kiezen voor een roze plaid of sprei in het roze. Roze is en blijft een natuurlijke, rustgevende kleur en daarom een prettig uitgangspunt voor een interieur. Toch kun je je ook verdiepen in de gevoelens die verschillende kleuren bij je oproepen. Warme kleuren, zoals rood, oranje en roze, geven ons een warm gevoel. Dat is precies waar je naar hunkert in je appartement. Zeker in de koude winterdagen doe je niets liever dan opkrullen op de bank met een warm roze dekentje.Roze dekentjes: ideaal voor de alle kamers

Plaid is het ultieme materiaal dat je in de koude wintermaanden warm houdt. Combineer dit met het gelukzalige gevoel dat een roze plaid je brengt! Denk ook aan het materiaal wat jij fijn vindt; katoen, fleece, polyester, acryl of wol? Roze dekentjes zijn geschikt voor iedere kamer in huis.

  • Voor de kinderkamer. Gefeliciteerd met de geboorte van je dondersteen! Het kindje is het middelpunt in jouw koninkrijk en mag natuurlijk geen kou vatten. Hoe kun je dit beter verhelpen dan door het in te wikkelen in een roze deken? Er zijn speciale roze plaids voor kinderen waar op de lengte van de roze bedsprei is gelet, bijvoorbeeld een deken van 120 bij 130 cm.
  • Voor de inloopkast. Jij bent één van de mensen die gezegend is met een inloopkast. Je hebt je schoenen, kleding en ondergoed uitgestald. Toch heb je soms de behoefte om je inloopkast te bewonderen. Als je er ruimte voor hebt, zet dan een krukje neer met een roze plaid eroverheen gedrapeerd.
  • Lekker op de bank in de woonkamer. Als je ligt te genieten van je favoriete film en televisie serie kun je heerlijk onder je dekentje kruipen!Edgy met lange haren

Een rozekleurige plaid kan voor sommigen iets te veel in de ‘tuttige’ hoek zitten. Maar heb je dan wel eens gedacht aan een donkerroze deken met lange haren voor over je bed? Met zo’n edgy item zal niemand het woord truttig in de mond nemen, zeker niet als je het combineert met een grijs dekbed. Neem het formaat 130x170 cm of groter, zodat het heel je bed bedekt.


En, wat staat er nog meer op je verlanglijstje? Speur door de rest van de shop om te kijken wat er allemaal matcht met een roze plaid!

Roze Plaids & dekentjes

17 Producten