Plafondventilatoren

15 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Vind het perfecte formaat voor je ruimte

De diameter en de vorm van de vleugels bepalen het volume van de verplaatste lucht. Daarom, hoe groter en groter de ruimte, hoe groter de ventilator zou moeten zijn. Als de plafondventilator te klein is, zal deze niet alle hoeken van de kamer bereiken. Een te grote ventilator wervelt te veel de kamerlucht op, wat als onaangenaam kan worden ervaren. Denk daarom, voordat je een plafondventilator koopt, aan deze vuistregel: vermenigvuldig je kamerhoogte met je kameromvang in m² en vermenigvuldig het daaruit volgende getal met 6. Dit geeft dan de vereiste capaciteit van de ventilator weer. Bovendien geldt hoe groter de ruimte, des te kleiner het aantal benodigde rotoren.

Decoratief en nuttig: interieurideeën met plafondventilatoren

Plafondventilators hebben niet alleen een temperatuur regulerend effect of geven licht, ze kunnen ook je persoonlijke stijl benadrukken. Een plafondventilator met licht biedt gezellig licht in je woonkamer en zorgt bovendien voor de perfecte temperatuur om rustig door je boeken en kranten te bladeren: op warme zomerdagen én op koude winterdagen. In de zomer zorgt een plafondventilator in de buitenruimte ook voor een aangename sfeer op het terras of op uw balkon!

Zorg ervoor dat je de juiste maat van je ventilator met of zonder licht berekent om deze perfect in je kamer te laten passen. Een te kleine ventilator zou verloren gaan in een grote ruimte.

Elk seizoen

Zet de ventilator in de zomer op een hoog niveau, zodat de lucht goed wordt gekoeld. Dit maakt hem wel een ​​beetje luider. In de winter zet je hem op een laag niveau zodat de warme lucht naar beneden wordt geduwd en dus de stookkosten worden verlaagd.

Koop een plafondventilator online op WestwingNow

Met onze plafondventilators kunt sla je drie vliegen in één klap: ze regelen je kamertemperatuur, creëren een aangename lichtsfeer en voegen een vleugje stijl toe. Kies voor een plafondventilator in wit of een plafondventilator in houtlook en zoek je een plafondventilator met lamp of een plafondventilator met afstandsbediening?

Ontdek onze exclusieve selectie plafondventilatoren op WestwingNow!