Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Houten placemats

  0 Producten

  Placemats van hout: decoratief

  Wil je bijzondere accessoires op tafel zetten? Ruil je simpele placemats in voor houten placemats! Rechthoekige planken onder je bord zijn niet alleen origineel, maar bieden ook steun! Placemats van hout verschuiven niet tijdens het eten en zo blijft de hitte van het bord op de plank! Verras je gasten met een mooie gedecoreerde eettafel met houten placemats!

  Formaten placemats van hout

  Als je aan houten placemats denkt, denk je aan rechthoekige vormen. Er zijn ook houten placemats in ronde vormen verkrijgbaar! Op een ronde houten placemat kun je natuurlijk niet al je servies op zetten, maar dat is niet per se nodig! Door alleen het bord op het placemat te zetten en daar de rest van het servies om heen te decoreren, creëer je een speelse look op tafel!

  Placemats van hout als broodplank

  Houten placemats kun je niet alleen gebruiken als placemats. Het zijn perfecte accessoires voor in de keuken. Door de dikte kun je een houten placemat ook als brood- of snijplank gebruiken! Ben je bang dat er krassen op je placemat komen? Gebruik de houten placemat dan als kaasplankje! Bedek de placemat met een stuk doorzichtig beschermfolie. Zo kun je onbezorgd genieten van een heerlijk kaasplankje op je houten placemat!

  Wil je het alleen als placemat gebruiken? Dat kan ook! Zet ze na het eten niet in de kast, maar decoreer de keuken of eettafel met de prachtige houten placemats! Leg ze op een stapel aan de zijkant van de eettafel samen met een doorzichtige vaas met wilde bloemen en een stel kaarsen! Zo creëer je het idee dat de houten placemats als decoratieve items op tafel liggen!

  Hoe reinig je houten placemats?

  Na elk etentje moet je er niet raar van opkijken als er een paar vlekken op je placemats zitten. Dat hoort erbij. Naast een decoratieve functie, bieden houten placemats ook bescherming voor de tafel of het tafelkleed. Hoe kun je houten placemats reinigen zonder dat ze beschadigen? Pak een schone vaatdoek en spoel met lauwwarm water de placemats schoon. Een afwasborstel of schuurspons kun je beter niet gebruiken. Dit zorgt juist voor grote krassen! Droog al je houten placemats met een theedoek en ze zijn weer klaar voor gebruik!

  DIY: gedecoreerde placemats van hout?

  Het is natuurlijk veel leuker om unieke accessoires in huis te hebben. Beschilder de houten placemats in hippe kleuren en figuren! Unieke placemats gegarandeerd! Ga voor pasteltinten, neutrale kleuren of match met de kleur van je servies! Plak met washi tape vormen op de houten placemats. Verf elke vorm in met een kleur, verwijder de washi tap en voilà: een zelf gedecoreerde houten placemat voor in huis!

  Waarschijnlijk begrijp je inmiddels dat placemats van hout een goede keuze zijn. Ze zorgen voor een natuurlijke touch en beschermen je tafel. Handig tijdens diners, maar ook als voetstuk voor mooie vazen of kandelaars met kaarsen.

  Geef een speelse en natuurlijke look aan de eettafel met mooie placemats van hout!