Maat
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Vrolijk en overzichtelijk: potten en doosjes van kunststof


  In de keuken wordt hard gewerkt, daar kun je het maar beter overzichtelijk hebben. Met plastic potjes en bewaarbakjes geef je orde aan een al snel rommelige ruimte. Je maakt het efficiënt voor jezelf en kunt de plastic potjes overal voor inzetten. Plus: je geeft met dit overzicht een moderne twist aan je interieur!


  Leuk voor in de keuken, maar ook in andere ruimtes in huis komen deze kleine plastic potjes met deksels goed van pas! Over deksels gesproken: handig is het dat sommige kunststof potjes voorzien zijn van een schroefdeksel. Door deze dop blijven allerlei ingrediënten goed en veilig bewaard.  Plastic potjes: super veelzijdig!

  Plastic potjes zijn uitgevoerd in verschillende kleuren, wat zorgt voor een creatieve en vrolijke look. Het zijn dan ook de ideale accessoires voor in de keuken. Wil je het overzicht behouden en precies weten wat er in de verschillende potten en doosjes van kunststof zit? Dat is geen enkel probleem, want de plastic doosjes zijn transparant. Handig, want zo heb je altijd de juiste pot in handen!


  Ook als we kijken naar het milieu, dan scoren deze items goed. Potjes en doosjes van kunststof zijn namelijk steeds weer te hergebruiken en duurzaam en vormen dus geen belasting voor het milieu.  DIY tip met plastic potjes!

  Ben jij regelmatig in de weer met schroefjes, boutjes en andere kleine onderdelen? Voor je het weet ben je het overzicht kwijt. Berg ze op in kunststof potten en je maakt jouw werkplek een stuk overzichtelijker én vrolijker! Ga voor plastic bakken met ieder een ander kleur deksel en plak er een label op of schrijf er met watervaste stift op wat er in zit.  Op elk potje past een dekseltje

  Een inkoppertje, maar voor plastic potjes gaat dit gezegde zeker op. In plastic potjes met deksel kun je ook etenswaren goed en veilig bewaren. Een ander voordeel van de potjes is dat ze gemaakt zijn van kunststof, wat zo goed als onbreekbaar is. Scherven brengen dan misschien wel geluk, maar het is toch wel heel fijn dat als er onverhoopt een kunststof bewaarbak op de grond valt, je geen veger en blik hoeft te pakken. Alleen even bukken en weer terugzetten, dat is alles!


  De kunststof potten zijn vrolijk, modern én praktisch. Je kunt ze in verschillende ruimtes in huis goed gebruiken. Voor elke toepassing zijn de potjes te gebruiken. Houd je van overzicht, vrolijkheid en gemak, dan zijn ze zeker iets voor jou!  Ontdek WestwingNow

  WestwingNow biedt een groot en gevarieerd aanbod accessoires en meubels, alles voor in huis en tuin! Van de nieuwste gadgets tot de fijnste klassiekers. Hier vind je de voor jou meest geschikte potten en doosjes van kunststof en kun je genieten van het gemak van online bestellen. Omdat we kunststof doosjes, bakjes en potjes in voorraad hebben, is er maar een korte levertijd. Have fun!

  Potten & Doosjes - Kunststof

  0 Producten