Vilten opbergmanden, gezellig en opgeruimd


Bij het uitzoeken van accessoires kijk je meestal vooral naar de vorm en kleur van het product. Sommige dingen trekken echter direct de aandacht door het gebruikte materiaal. Het is van hoge of mooie kwaliteit, of het gekozen materiaal is buitengewoon bijzonder. De vilten opbergmand behoort tot de laatst genoemde. De softe aanblik geeft je direct een huiselijk gevoel, en het is dus ook niet vreemd dat vilt steeds vaker voor allerlei woonaccessoires gebruikt wordt.Opgeruimd staat netjes

Een vilten opbergmand is de ideale opbergdoos. Door zijn eenvoud en uitstraling mag hij gewoon in het oog springen. Pontificaal in beeld is geen enkel probleem; integendeel zelfs.


Het design van de vilten opbergmand is zodanig dat hij gemakkelijk overal op of onder schuift. Heb je een kubuskast, dan past de juiste maat opbergmand van vilt daar ook goed in. En dat staat nog hartstikke leuk ook! Ga voor allemaal manden in het wit of in het grijs. Of juist voor felle kleuren. Je stopt er zo al het speelgoed van de kinderen in. Bye bye rommeltjes!Vilten opbergmanden: multifunctioneel

De echte stylisten onder ons gebruiken de vilten mand tweevoudig; als opberger én als uniek detail van het interieur. Vier vilten opbergmanden onder een glazen koffietafel vormen een te gekke manier om je glossy’s, flessen wijn of andere items tentoon te stellen. En ze staan niet in de weg! Wil je het extra cosy hebben? Kies van voor wolvilt.


In de slaapkamer is een vilten opbergmand perfect voor het opbergen van je verzameling shawls en stola’s. Of al je kleurige teenslippertjes in de zomer. In je kleerkast is het sorteren van linnengoed, sokken en ondergoed met de vilten mand een fluitje van een cent geworden.


Zelfs in de badkamer is hij onmiskenbaar handig. Denk aan opgerolde handdoeken of de shampoos en verzorgingsproducten van de hele familie. Ook de badeendjes, zeilbootjes en walvissen van de kinderen voelen zich in zo'n zachte mand helemaal thuis.


Een aantal opbergers van vilt in de gang en zwervende schoenen en schooltassen hebben een fraaie plek gevonden. En wat denk je van je kantoor aan huis? Met een vilten mand voor elke stapel paperassen maak je snel ruimte voor de volgende klus.Shop de leukste vilten woonaccessoires!

Je ziet het; is de vilten opbergmand geen geweldige aanvulling op je huis? Schaf er een of meer aan voor jezelf. Maar sla er ook wat in voor de komende verjaardagen, want wie een vilten mand ziet, wil het óók in zijn bezit hebben! Een natuurlijke look in huis is namelijk voor velen echt onweerstaanbaar. Wat ook niet gek is in onze wereld vol steen, beton en ijzerwerk.


Vergeet vandaag niet ook nog een kijkje te nemen op de andere pagina’s van WestwingNow! Hier vind je allerlei meubels, accessoires en decoratie-items om van jouw huis een uniek en mooi huis te maken. Het liefst natuurlijk met een prachtig stel vilten opbergmanden.

Opbergmanden - Vilt

2 Producten