Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Light it up: plafondlampen voor de woonkamer


  Een gezellige bank, een zachte plaid en je favoriete film op de TV. Meestal hebben we niets anders nodig om ons echt op ons gemak te voelen in onze woonkamer. Ook de bijpassende plafondlamp maakt het ons gemakkelijker om de juiste sfeer in de ruimte te creëren. We willen onze woonkamer immers zo gezellig en uitnodigend mogelijk maken. Veel kleine spotjes op je plafondlamp in de woonkamer geef je de vrijheid om zelf je lichtbronnen te plaatsen. Dankzij de beweegbare lampenkappen kan je de exacte helderheid in de kamer bepalen.


  Aantrekkelijke plafondlampen in de woonkamer daarentegen kunnen het beste boven de salontafel worden geplaatst. De regel hier is: hoe groter het model, hoe uitgebreider de hele ruimte moet zijn. Terwijl een moderne kroonluchter een grote woonkamer prachtig verlicht, bieden kleine plafondlampen de perfecte uitstraling voor gezellige kleine kamers. Ongebruikelijke plafondlampen zijn bijzonder geschikt voor woonkamers met een verder neutrale vormgeving. Bijzonder excentrieke modellen met ongewone vormen of metalen accenten in roségoud worden gemakkelijk een blikvanger in de ruimte.


  Onze Spike plafondlamp in ster-look geef je woonkamer bijvoorbeeld het ontbrekende glamoureuze effect. Kies een wit imitatievacht, een crèmekleurige bank en bankkussens in je favoriete kleur. En je hebt al het perfecte uitzicht voor gezellige filmavonden met je geliefden gecreëerd.

  Plafondlampen voor de woonkamer

  10 Producten