Scandi meubels

383 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Natural vibes met Scandi meubels

Scandi meubels met deze trendy look & feel worden vaak gemaakt van natuurlijke materialen, dat versterkt ook de uitstraling van je interieur. Denk aan hout, houtmateriaal geeft een ruimte warmte en dat zie je terug in de Scandinavische stijl.

Van houten meubels zoals een kruk en een robuuste eettafel of grote kast, tot houtaccenten in accessoires of op de vloer of tegen de muur: het kan allemaal. Wat je ook veel ziet zijn witgeverfde houten vloeren. Hierdoor komt het meubilair extra mooi uit. Het hout en het kleurgebruik zorgt voor die bekende natuurlijke uitstraling van een interieur in Scandinavische sferen.

Wat voor Scandinavische meubels kies jij?

Tafels, kasten, stoelen, banken, vloerkleden, accessoires… Niet iedereen heeft de luxe om dit allemaal nieuw te kopen, maar gelukkig is dat ook helemaal niet nodig om een nieuwe look te creëren. Je maakt het verschil al door goed te kijken naar de details van jouw Scandi meubels en andere items.

  • Oud & nieuw in de mix – Scandinavische meubilair straalt kwaliteit, functionaliteit en een minimalistisch design uit, maar dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kunt ook met tweedehands of vintage items zo’n sfeer creëren. Investeer in meubels waar je nog jaren gek op blijft, en wissel regelmatig met accessoires als je het gevoel hebt weer even iets anders te willen.
  • Accessorize! - Zoek het voor een Scandinavische stijl ook niet alleen bij meubels, maar kleed de ruimte aan met plaids en kleden. Hang kunst aan de wand, of zet een houten krukje op een grappige plek in de kamer met hippe accessoires erop.

Scandi meubels: leefbaar design

Wat onze bovenburen heel belangrijk vinden, is dat er thuis geleefd moet kunnen worden. Design is leuk, maar het moet praktisch blijven. Licht speelt de hoofdrol dus houd je ramen zoveel mogelijk vrij om het daglicht je huis in te laten komen. Kies je voor een bank in dat kenmerkende Scandinavische design? Leg er dan een plaids of schapenvacht op, zet er een poef naast in een naturel tint en een mooie houten salontafel ervoor. Prachtig!

Wat voor Scandi meubels ga jij plaatsen in huis?