Industriële meubels

311 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Hoe kleed je industriële meubels aan?

Om het complete industriële plaatje in huis te krijgen, moet je ook goed nadenken over de accessoires die je samen met de industriële meubels gebruikt. Net als bij een industrieel meubel, zijn de materialen van lantaarns, poefs of lampen even onbewerkt en lijken de woonaccessoires jaren bewaard en opgeslagen te zijn geweest.

Een aantal typische, industriële accessoires voor bij de meubels:

  • Zet naast de bank een poef van ruw canvas met fabrieksopdruk. Die lijkt te zijn ontsnapt uit een oude opslagplaats en geeft op die manier een hele letterlijke, industriële knipoog.
  • Met een robuuste, industriële hanglamp laat je boven elke tafel een stoer licht schijnen. Zulke lampen zijn meestal van een grof ontworpen metaal en lijken hun oorsprong te vinden in grote fabriekshallen of pakhuizen.
  • Wil je het niet te koud maken met al deze stoerheid? Ontwaak dan een vlammetje in een lantaarn met een breed, roestig, metalen frame.
  • Gebruik een grote kist als bijzettafel. Zo eentje die lijkt te aangespoeld van een groot verloren schip.

Of je nu kiest voor één prominent meubel, of meerdere industriële meubels bij elkaar, deze typische items geven hoe dan ook die geliefde vintage sfeer en een stoere look!

Vintage meubilair

Industriële meubels hebben over het algemeen een geleefde look met een stoere uitstraling. Vaak zijn nieuwe kasten, tafels en stoelen met opzet beschadigd. Zoek je meubelstukken die met jaren krassen en andere beschadigingen hebben gekregen? Dan is vintage meubilair in industriële stijl iets voor jou! Een jarenoude industriële tafel, kast of dressoir geeft de huiskamer een hele andere ambiance!

Ga jij ook voor te gekke industriële meubels met vintage flair?