Wat is Westwing Club-Sales?

Westwing Club-Sales is de eerste shoppingclub voor Home & Living producten in Nederland. Geregistreerde interieurfans krijgen bij Westwing Club een aanbod aan meubel- en woonaccessoires van exclusieve merken met kortingen die kunnen oplopen tot 70% van de aanbevolen verkoopprijs. Op vaste tijdstippen starten iedere dag tijdelijke aanbiedingen met een beperkte looptijd van enkele dagen.

De toegang tot Westwing Club-Sales en de aanbiedingen zijn gelimiteerd: alleen geregistreerde leden hebben toegang tot de aangeboden producten. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd door een team van Home & Living experts van over heel Europa.

Daarnaast krijgen leden toegang tot een hoogwaardige en stijlvolle online nieuwsbrief boordevol decoratietips, binnenkijkers en andere inspirerende artikelen, waarmee u op een eenvoudige wijze uw huis kunt verfraaien.

Voordelige aanbiedingen

Westwing Club-Sales werkt direct met leveranciers samen en kan zodoende kosten vermijden die ontstaan door tussenhandel, winkelruimte en verkooppersoneel. Wij hebben dus ook geen showroom, waar u onze producten kunt bekijken. Om diezelfde reden heeft u echter wel een bedenktijd van 30 dagen na levering om uiteindelijk een beslissing te maken. Westwing kan op deze manier haar klanten kortingen geven die oplopen tot 70% van de aanbevolen vaste verkoopprijs. 

Bedrijfsgegevens Westwing

KvK-nummer: 53963199
BTW-identificatienummer NL: NL851092494B01
BTW-identificatienummer BE: BE0553772010