Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Creatief decoreren met de lightbox


De letterlamp of lightbox kennen we uit etalages van winkels, bars en restaurants. Deze lampen zijn momenteel helemaal hip en zeker niet meer alleen te vinden in bars en winkels! De lightbox verlicht op decoratieve wijze, je kunt er quotes of leuke uitspraken op laten zien of ze gebruiken om de aandacht te vestigen op iets specifieks. Heb jij ‘m al?


De letterlamp: een vleugje retro


In de klassieke reclamewereld worden neonreclames steeds vaker vervangen voor foto’s en lichtinstallaties. Daarom zorgen lightboxen en letterlampen voor een retro vibe en herinneren ze aan de tijd voor de flatscreens, LED en projectoren.


De lightbox in elke ruimte


Versier je woonkamer op creatieve wijze met losse letterlamp letters, lichtteksten, leuke lichtobjecten, stijlvolle neonletters, of speelse vormen. Zo kun je deze ruimte een persoonlijke touch geven.


Sommige lichtobjecten of teksten in de collectie van WestwingNow hebben een specifiek onderwerp. Neem bijvoorbeeld lichtobject Bar, deze staat superleuk in de keuken of eetkamer. Of wandlamp Love, leuk voor in de slaapkamer of kinderkamer. Ook de lichtobjecten in leuke vormen - een ananas, flamingo of ster - zijn leuk in de woonkamer, kinderkamer, slaapkamer of werkruimte. Op de lichtboxen kun je zelf een leuke of inspirerende tekst weergeven. Je hoort het, eigenlijk is een lightbox of letterlamp een aanwinst voor elke ruimte!

Grapjes!

De lightbox is leuk om te gebruiken om een speelse noot in je interieur te brengen. Toon hier grapjes of gekke quotes op. Zo creëer je een luchtig sfeertje en een glimlach elke keer als je de tekst ziet!

Gekleurde neonletters

De letters met neonlampen zijn gemaakt van fijne buizen die aan één stuk met elkaar verbonden zijn. Monteer deze teksten aan de muur in een ruimte of bij de entree. Ze zijn decoratief en zorgen daarnaast voor subtiele verlichting in een leuk kleurtje.

Verlichte letters in de badkamer of hal

De badkamer is wellicht niet de eerste plek waar je aan denkt om een lightbox of letterlamp neer te zetten. Toch is het een leuk en origineel idee om verlichte letters hier zacht licht te laten verspreiden. Ze zorgen voor een romantisch sfeertje. Omdat ze weinig stroom verbruiken, kun je ze ook goed in de gang gebruiken als een continu licht. Zo vinden gasten en kinderen bijvoorbeeld 's nachts snel hun weg door het huis.

Letters als decoratieve objecten

Stel een woord op uit enkele losse lightbox letters of gebruik de lightbox teksten als grappige blikvangers. De lightboxen, lichtletters en teksten werken op batterijen of met een stroomkabel. Als je deze prachtige lampen veel wilt gebruiken, is het handig om er oplaadbare batterijen voor te gebruiken. Die kunnen steeds opnieuw worden opgeladen. Dit bespaart kosten en zorgt voor minder giftig afval.

De lightbox teksten kunnen aan de muur worden gehangen of eenvoudig worden neergezet op een kastje of dressoir. Verzin een leuke zin, inspirerende vraag of laat de initialen van je familie zien. Het is ook leuk om voor een leuke lightbox quote te kiezen.

Op een feestje of op kantoor

Staat er een feestje op de planning? Ga voor een stel gave neonletters aan de wand of stel een aantal lightboxen op met leuke teksten. Hang de letters boven de bar, of laat de gasten met een pijl zien waar de bar is.

De lightbox letters zijn ook ideaal voor het decoreren van kantoren of winkels. Laat zien waar de wachtkamer zich bevindt, of waar de paskamers zijn. Ook kun je met letterlampen je klanten laten weten waar de ontwerpers vandaan komen of wie er op die dag aanwezig zijn.

Wij denken dat het wel duidelijk is. Met lightboxen en lichtletters, lichtobjecten en vormen, letterlampen en neonletters geef je je interieur een hip accent. Ze kunnen in elke ruimte een leuke sfeermaker zijn en sfeervol licht verspreiden. Tot slot zijn de items in de lightbox collectie van WestwingNow ook nog eens superleuk als cadeau! Welke letterlamp kies jij?

Lightboxen & letterlampen

2 Producten