Zoeken
Westwing Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Uitgesproken of subtiel: rode lampen


Ben je op zoek naar sfeerverlichting? Een stijlstatement? Of gewoon een coole lamp voor in huis? Laat je dan verleiden door een rode lamp. Lekker uitgesproken en opvallend, en toch subtiel te stylen…


Een rode lamp doet het goed op elke plek bij jou thuis. Als eyecatcher boven de eettafel, als leeslamp naast de bank maar ook als kleuraccent in de keuken. Rode woonaccessoires zoals een lamp zijn prachtig met grijs en hout. Hoe ga jij jouw lamp combineren?Rode lamp? Spot on!

Zelfs als je een huis hebt met een heel rustige look en weinig kleur is een rode lamp prachtig. Elk huis kan wel wat kleur gebruiken. Rood lijkt misschien heftig maar een lamp is een kleiner element in het geheel waardoor het eerder speels wordt dan overheersend.


Lampen heb je ook in alle vormen en maten dus je kunt ook een rode lamp in een stijl kopen die niet meteen de boel overneemt bij jou thuis. Het kan al een heel subtiel rood detail zijn zoals een fitting in rood met een mooie gloeilamp of een lamp met een kap in een rustige tint, waarvan dan wel de lampenvoet in het rood is. Prachtig op een sidetable of kastje!


Mag het van jou wel opvallen? Dan kun je gaan voor een glanzende rode hanglamp aan het plafond in de woonkamer. Of een bold exemplaar in de slaapkamer: een rode kroonluchter bijvoorbeeld met gloeilampen. Hoe rood wil je het hebben?Vandaag is rood…

Hoe rood je het ook wilt maken, verlichting is belangrijk in elk huis. Ga dus voor een lamp die goed past bij jouw interieurstijl. Heb je veel houten elementen in je interieur? Dan kan een stalen rode lamp of een lamp van natuurlijke materialen prachtig zijn.

Heb je een eclectische inrichting of zijn er veel Marokkaanse invloeden, dan mag het best een beetje oosters zijn. Ook een rode lamp in Chinese stijl kan een leuke style clash zijn, spreek jezelf uit met meerdere stuks.

Een Chinese lampion of wandlamp in je tuin geeft daarbij tevens veel warmte. En een rode bureaulamp of tafellamp zorgt voor een beetje extra spice. De standaardlamp heeft een fitting van E27, waar een ledlamp op gedraaid kan worden of bijvoorbeeld een gloeilamp van 230V. Welke rode lamp kies je?

Als je een rode lamp wilt die opvalt, is het slim om het te combineren met lampen die minder uitgesproken zijn. Zo zijn alle ogen gericht op jouw gekleurde lichtpuntje. Mix met koper, staal en antieke lampen voor een sterke look.


Wist je dat…

De kleur rood staat voor warmte, liefde, passie en intense emoties? Of een lamp in deze kleur zoveel liefde bij je op zal roepen is natuurlijk nog maar de vraag, maar er is maar één manier om het te ontdekken… Hello, red lamp, welcome home!


Wil je juist een kleuraccent zonder dat het heel erg opvalt, dan kun je beter kiezen voor kleinere lampjes in het rood of een lampenkap van bijvoorbeeld linnen waardoor het rode licht een bepaalde zachtheid met zich meebrengt als je de lamp aanzet.Verlichting shoppen!

Met één klik kun jij jouw nieuwe favoriete rode lamp in huis halen! Zo wordt jouw huis binnen no time, mét rode lampen, een woondroom!

Lampen in het rood

9 Producten
WestwingNow internationaal
westwingnow.de
westwingnow.ch
westwingnow.fr
westwingnow.nl
westwingnow.pl
westwingnow.sk
westwingnow.at
westwingnow.it
westwingnow.es
westwingnow.be
westwingnow.cz
WestwingNow internationaal
westwingnow.de
westwingnow.ch
westwingnow.fr
westwingnow.nl
westwingnow.pl
westwingnow.sk
westwingnow.at
westwingnow.it
westwingnow.es
westwingnow.be
westwingnow.cz
© 2020 Westwing GmbH