Industriële lampen

145 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Staande, industriële lampen: ontsnapt uit een filmset

Het grote, driepotige statief draagt een relatief kleinere lamp die krachtig verlicht en alle kanten op kan worden gedraaid: ken je dit type verlichting? Op en top industrieel en lijkt zo te zijn ontsnapt uit een filmset!

Spot jouw favoriete industriële lampen op WestwingNow

Industriële lampen laten net als de industriële stijl hun oorsprong zien, qua materiaal, afwerking en design. Snoeren en schroeven zijn duidelijk zichtbaar en met hun versleten look straalt bij jou meteen een chique, vintage sfeer!

Waar je voor een mooie prijs deze stoere & chique verlichting voor in huis vindt? Bij WestwingNow natuurlijk! Hier spot je een grote variatie aan industriële lampen. Voor aan de wand, aan het plafond of voor op de vloer. Aan jou de keuze.

Nog op zoek naar andere meubels en accessoires waar je jouw industriële lampen het beste mee kunt combineren? Bij WestwingNow vind je niet alleen de mooiste lampen, maar kun je je ook laten inspireren door de andere spullen in de shop. Van modern en industrieel tot klassieke items en van stoelen tot kasten: je vindt het hier allemaal.

Verzamel snel al jouw favorieten en vergeet niet een paar industriële lampen in je winkelmand te stoppen!