Zoeken
WestwingNow Logo
€ 25 voor jouGratis bezorgd vanaf € 20

Rode kussens doen elke kamer opleven!


Rode kussens doen elke kamer opleven en voorzien de ruimte binnen een handomdraai van een romantische en stijlvolle look. Wij zeggen: kies voor rode kussens!Slapen met rode kussens

Is je slaapkamer toe aan een nieuwe look? Een nieuwe kleur die deze ruimte een geheel eigen stijl geeft? Dan zijn rode kussens de perfecte oplossing. Deze zachte items zorgen voor een liefdevolle sfeer en zijn goed te combineren met andere woonaccessoires.


Rode kussens laten jouw slaapkamer opbloeien tot een romantische omgeving. Combineer dit met bijvoorbeeld een bos rode bloemen en het wordt jouw eigen droompaleis! Wil je meer weten over het gebruik van roodkleurige kussens? Lees dan verder.Combineren met rode kussens

Het rode kussen is makkelijk te combineren en staat garant voor een inspirerend aanzicht in je slaapkamer, maar ook in andere ruimtes zoals jouw woonkamer. Roodkleurige kussens zijn makkelijk te plaatsen aan de hoofdzijde van het bed en er kan op creatieve wijze gespeeld worden met de opstelling van de kussentjes. Kies voor exemplaren in verschillende formaten, bijvoorbeeld 50x50 cm, 45x45 cm en 60x60 cm. Ook kun je spelen met diverse structuren, kleuren en motieven. Zo vorm je met rode kussens, wit en blauw een stijlvolle look zoals je die alleen op de Côte d’Azur spot! Een sierkussen met rood-witte strepen ertussen staat tevens fantastisch. Eén stuk of meerdere stuks... aan jou de keuze.

Voor een prachtig design-effect is het mogelijk om de rode kussens te matchen met andere woonaccessoires. Denk hierbij aan een rode lampenkap, een nachtkastje in dezelfde kleur of een mooie roodkleurige vaas.Fifty shades of red

Het is leuk om wat te spelen met verschillende tinten rood. Zo kun je bordeaux, koraalrode of vuurrode kussens gebruiken om wat af te wisselen in de ruimte. Zie je het al voor je? Prachtige bordeauxrode exemplaren aan de hoofdzijde van je bed of op de bank.


Heb je al kussens waar je enorm fijn op slaapt, maar die wel toe zijn aan een nieuw jasje? Dan is het wellicht een leuk idee om een aantal rode kussenhoezen of kussenslopen te gebruiken die je wekelijks kunt afwisselen. Een zijden rode kussenhoes beschermt je haar en is daarom extra fijn.Creëer je eigen droompaleis met rode kussens

Rode kussens zijn er in verschillende soorten, maten en kleurtinten. Om je niet meteen in het diepe te gooien, zijn hier een aantal mogelijkheden waarmee je een sfeervolle slaapkamer kunt creëren met behulp van rode kussens.

  • Laat de rode kleur van je kussens terugkomen in meerdere accessoires. De kracht van het rood komt er sterker uit wanneer bijvoorbeeld ook de gordijnen een mooie roodkleurige tint hebben.
  • Let erop dat de kleurtinten van verschillende accessoires met elkaar matchen. Zoek bij bordeauxrode kussens ook een bordeaux lampen uit zodat deze elkaar versterken.
  • Beperk je niet tot twee hoofdkussens, maar leg verschillende exemplaren in verschillende soorten en maten op je bed. Dit zorgt ervoor dat ze meer in het oog springen en het is bovendien bijzonder comfortabel. Daar zeg je toch geen nee tegen?


Ben je op zoek naar zachte accessoires in een opvallende tint? Bij WestwingNow shop je de meest waanzinnige rode kussens, van goedkoop tot meer kostbaar!

Rode kussens

29 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren
Rood