Zoeken
WestwingNow Logo
€ 25 voor jouGratis bezorgd vanaf € 20

Blauwe kussens: rust, ruimte & vrijheid


Wij zijn absoluut fan van blauwe kussens. Wie blauw zegt, denkt meteen aan de zee en de lucht. Dit laat tevens ook meteen de kracht van deze kleur zien. Het staat voor rust, ruimte en vrijheid. Ben jij op zoek naar een gevoel van freedom en een ruime look in je huis- of slaapkamer? Dan zijn blauwe kussens echt iets voor jou!Met blauwe kussens kun je alle kanten op

Afhankelijk van de blauwtint die je kiest, kun je zorgen voor een moderne, of juist een ouderwetse interieurstijl. Je kunt met blauw alle kanten op, jij bent degene die bepaalt welke richting je opgaat. Laat je interieur aansluiten bij de tint van de blauwkleurige kussens en geef de ruimte zo een flinke boost.


Wil je voor een blauwe oase gaan? Kies dan voor matchende accessoires. Mooie plaids en een vloerkleed in dezelfde kleur zorgt voor een extra zachte, knusse look. Of ga voor een kleurexplosie door de blauwgekleurde kussentjes te combineren met exemplaren die groen, roze, paars, mint, grijs en wit getint zijn. Ook leuk: exemplaren in verschillende groottes. Combineer grote modellen van 60x60 cm met kleinere varianten van 45x45 cm of 50x50 cm. Of kies voor een heel groot exemplaar van 95x95 cm als "reuze sierkussen" en extra lekker zitcomfort. Wel op eigen risico, want misschien kom je nu nóóit meer van de bank af…Laat je slaapkamer een blauwtje lopen

Dat de slaapkamer een van de belangrijkste kamers binnen het huis is, staat natuurlijk buiten kijf. Dus waarom niet wat extra aandacht aan deze kamer besteden, waar je tenslotte bijna de helft van je tijd doorbrengt? Met blauwe kussens kun je zorgen voor een unieke sfeer in deze ruimte. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor turquoise kussens voor een moderne look, terwijl pastelblauw zorgt voor een meer klassieke uitstraling.


Je kunt jouw slaapruimte daarnaast aanvullen met andere blauwe accessoires. Een leuk uniblauw kussen zal zeker niet misstaan bij enkele blauwkleurige kussentjes op het bed. Daarnaast kan er gekozen worden voor een blauw plaid die je bijvoorbeeld voor je bed op de grond neer kunt leggen. Kortom: genoeg mogelijkheden om jouw slaapkamer een blauwtje te laten lopen!Schoonheidsslaapje doen met blauwe kussens?

Wil je lekker een schoonheidsslaapje doen op je blauwe kussen? Dan raden we jou aan op zijden kussenslopen te slapen. Doordat de kussensloop glad is veroorzaakt het geen wrijving, waardoor je haar veel beter in model blijft en niet afbreekt. Een katoenen kussenhoes wrijft wel en daardoor sta je op met de welbekende ‘bed look’. (Lees: kreukels in je gezicht.) Dat willen we natuurlijk niet!Blauwe kussens zijn wauw

Blauw is wauw! Waarom dat zo is? Dat lees je hieronder.

  • Blauwe kussens zijn fris. Bij het zien van de kleur blauw heb je het gevoel van het strand, met de heerlijke zeelucht die je meteen wilt opsnuiven.
  • Kussens in het blauw zijn stoer. Blauwtinten in de slaapkamer zorgen voor een stoere sfeer. Het is geen toeval dat de pakken van filmische superhelden vaak overwegend blauwgekleurd zijn.
  • Blauwkleurige kussens zijn warm. Een blauwe kleur doet je al snel terug flitsen naar die 30 graden Celsius in Zuid-Frankrijk van afgelopen zomer. Hoe fijn is dat?!


Het moge duidelijk zijn dat blauwe kussens absoluut niet mogen ontbreken in jouw interieur!

Blauwe kussens

69 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren
Blauw