Zoeken
Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

Kinderbestek

7 Producten

Het leukste kinderbestek uitkiezen

Heb je kleine kinderen? Dan mag kinderservies niet ontbreken in jouw keukenla! Kinderbestek is speciaal ontworpen voor jonge kinderen, zo leren ze om met bestek om te gaan op een voor hun fijne manier. Het kinderbestek is zo gemaakt dat het goed vast te houden is door kleinere handen. De greep is fijn, het materiaal is van lichtgewicht en het bestek is wat kleiner dan ‘normaal’ bestek.

Kinderbestek is niet alleen maar voor de leuk, het heeft ook echt een toegevoegde waarde. Bestek voor kinderen is namelijk goed voor de ontwikkeling van je kind. Zo helpt het kinderen niet alleen om zelfstandig te leren eten, ook zorgt het voor een goede hand-oog-coördinatie. Je kind is zelf aan het oriënteren hoe alles werkt en dat geeft zelfvertrouwen!

Het ontwerp van kinderbestek is veel kleurrijker dan gewoon bestek. Al deze kleuren helpen kinderen om van eten te genieten. Als je klein bent, dwalen je ogen af naar vrolijke kleuren, bewegende dingen en leuke patronen. Alle besteksets zijn dan ook samengesteld met dit in ons achterhoofd! Zo maken we eten zo leuk mogelijk.

Het is belangrijk dat bestek voor kinderen niet gevaarlijk is, want kinderen spelen er vaak mee. Ze zwaaien alle kanten op met het bestek, en voor je het weet sabbelt je kleine op een mes. Om verwondingen te voorkomen, zijn de messen niet zo scherp en de vorken niet zo puntig als bestek voor volwassenen. Zo kunnen kinderen zonder nare gevolgen toch leren hoe ze bestek op een juiste manier gebruiken!

Kinderbestek als leuk kraamcadeau

Een set van alleen maar lepels of juist een complete set met vork, mes en lepel: alles is mogelijk! Breid jouw keukenla uit met de leukste exemplaren. Het bestek is vaatwasserbestendig, wel zo handig als jouw kindje er weer een bende van heeft gemaakt! En weet je wat? Bestek voor kinderen is leuk om te krijgen, maar misschien wel nog leuker om te geven!

Het leuke aan kinderbestek? Je kunt het ook al kopen wanneer de kleine er nog niet is. Dus heb jij binnenkort een babyborrel, ga je op kraamvisite of heb jij een babyshower? Dan is babybestek het perfecte cadeau. Het is functioneel, leuk en je weet gegarandeerd dat het de goede maat is!

En tegenwoordig is het assortiment van babybestek zo groot dat de mogelijkheden echt eindeloos zijn. Oftewel: voor iedere baby het perfecte bestek.

Een kinderbestekset is vaak niet het eerste waar je aan denkt als aanstaande ouder. Vaak hebben de babyvoeding, kleertjes en luiers eerst voorrang. Daarom is het voor jou extra leuk om babybestek cadeau te doen. Want er is een kans dat de ouders het nog niet in huis hebben!

Hebben de ouders in spé al wel een bestekset in huis voor de kleine? Geen probleem: van kinderbestek heb je nooit genoeg! Pak het mooi in, doe er een leuk kaartje bij en voilà! Jouw unieke kraamcadeau is ontstaan.

Kinderbestek online kopen bij WestwingNow

Met een kleine op komst of al in huis is het vaak niet praktisch om naar de winkel te gaan. En dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom gaan wij voor gemak en kun je bij ons waar en wanneer je maar wil een bestelling plaatsen. Zo kun je op je gemakje rondkijken, want alleen zo maak je de beste keuze!

Krijg jij jouw kleine ook nooit stil tijdens het eten? Gooien ze het eten alle kanten op behalve in hun mond? Met de kinderbesteksets van WestwingNow is dat verleden tijd! Deze mooie combinaties zorgen ervoor dat jouw kleintje eten echt leuk gaat vinden. Maak van iedere maaltijd een feestje met het leukste kinderbestek.

Speciaal voor jou hebben we verschillende kinderbesteksets samengesteld, de een nog leuker dan de ander! Zilver kinderbestek, goudkleurig of toch liever van alles wat? Je kijkt je ogen uit! Kinderbestek van kunststof, roestvrijstaal of metaal? Wij hebben het allemaal! Met opbergzak of zonder bekijk wat het beste bij jou en je kleine past.

Bekijk onze pareltjes en zoek voor jouw kleine parel het mooiste bestek uit! Kom je er zelf niet helemaal uit of wil je graag advies over het kinderbestek ontvangen? Onze medewerkers zijn maar één belletje verwijderd!