Zoeken
Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

Kinderbehang & muurstickers

7 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Vrolijke kinderbehang en stickers voor aan de wand

De muren van de kinderkamer kun je natuurlijk een leuk kleurtje geven, maar heb je al eens aan leuk kinderbehang gedacht? Er bestaan namelijk veel soorten behang voor de kinderkamer en de babykamer dat voor een vrolijke en speelse sfeer in de ruimte kan zorgen. Kinderbehang en kinderstickers zijn heel handig en kunnen in no time de hele ruimte een nieuw thema geven.

Kinderstickers zijn zeer praktisch. Je brengt ze eenvoudig aan op de muur en vaak kun je deze muurstickers ook vrij eenvoudig weer verwijderen wanneer je kind ouder wordt of andere interesses krijgt. Deze kinderkamer stickers zijn er met heel veel verschillende afbeeldingen, denk aan dieren of abstracte patronen.

Bij behang voor de babykamer kun je denken aan lieflijke, zoete prints. Baby behang is meestal licht en subtiel van ontwerp, omdat we in deze ruimte graag een rustgevende sfeer creëren. Muurbehang voor de kinderkamer kan vrolijk en kleurrijk zijn. Bij WestwingNow hebben we behang voor de kinderkamer met hippe prints en coole patronen.

Omdat kinderen het ene moment dierenprints en kort daarna een abstract patroon mooi vinden, bieden kinderbehang & kinderstickers uitkomst. Hiermee kun je de look van de kinderkamer in een handomdraai vernieuwen.