Kerstlampjes & Lichtobjecten

51 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Kerstverlichting met lampjes

Voor kerst zijn niet alleen kaarsen erg populair maar ook kerstlampjes. Ook voor kerstlampjes zijn er verschillende manieren om ze als perfecte verlichting te gebruiken. 

  • Onmisbaar zijn ze natuurlijk in de kerstboom.
  • Heb je bijvoorbeeld mooie vazen met takken of kerstballen gevuld? Leg hier dan ook één of meerdere kerstlampjesin. 
  • Aan het raam: heb je kerstverlichting in de vorm van een ster of gewoon een lichtsnoer? Beide kun je heel mooi in het raam als stijlvolle en discrete verlichting ophangen. De verlichte ster kunt u heel eenvoudig met een zuignap aan het raam ophangen en het snoer kunt u langs de rand van het raam bevestigen of rond de gordijnroede wikkelen. 

De kwaliteit en veiligheid van de kerstverlichting

Met name bij lampen en andere vormen van verlichting komt het sterk aan op kwaliteit en bovenal op veiligheid. Bij kaarsen als kerstverlichting is het duidelijk, dat je ze niet binnen het bereik van kinderen moet laten en je die kaarsen niet onbeheerd moet achterlaten. Bij lichtsnoeren zijn er een aantal veiligheidsvoorschriften en waarschuwingen, waar je bij de aankoop aandacht aan dient te besteden en met zorg mee om moet gaan. Hier zijn enkele tips om na te gaan of het lichtsnoer ook echt veilig is:

  1. Er dienen geen blootliggende kabels te zijn.
  2. Contacten moeten afgedekt en geïsoleerd zijn.
  3. Alle lampjes moeten gelijkmatig branden en niet flikkeren.
  4. De transformator moet onbeschadigd zijn.

Kerstverlichting-led

Een hele veilige en energiezuinige optie is het gebruik van led-kerstverlichting. Kerstverlichting-led-lampjes zijn er zowel voor binnen- als buitenshuis. Versier de bomen in de voortuin! Zo kunnen anderen ook mooi meegenieten van jouw led-verlichting. Voor in huis is het mooi om kerstverlichting met warm led-licht te kiezen. Buiten kun je ook voor wit licht gaan, zodat je verlichte tuin beter opvalt in het donker. Hang binnenlampjes nooit buiten in verband met de weersomstandigheden! Verlichting met een led-strip biedt je veel meer mogelijkheden. Zo kun je een kerstboom met lampjes in verschillende kleuren versieren. Wil je dit jaar edgy gaan? Overweeg dan blauwe kerstverlichting in je boom te hangen!

Tip! 

Roze is het nieuwe wit tijdens de feestdagen. Waar je normaal gesproken kiest voor een basiskleur als wit, ga je nu voor sprankelend roze kerstversiering. Dit hoeft niet de knalroze variant te zijn, waar menig oog van gaat knipperen. Nee, want ook lichtroze items, metallic roze kerstversiering en glinsterende ballen horen thuis in een modern interieur.

Roze engeltjes, roze vogeltjes en roze pakjes.... Je kunt eigenlijk je geluk niet op. Vul schalen met roze items, ga voor roze inpakpapier en vergeet ook niet grote, roze strikken in de boom te hangen voor een romantische kerst. En last but not least, roze kerstverlichting!