Maat
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Grote keuze uit witte kannen


  Wit is een discutabele kleur. Is het eigenlijk wel een kleur? De tint past in elk geval overal bij, straalt klasse én elegantie uit. Wit servies is eigenlijk in elk huishouden aanwezig. Zo ook de witte kan. Witte kannen zijn geschikt voor het serveren van melk, thee, of frisse limonade op een warme dag.  Kunnen kiezen uit witte kannen

  Thee is een van de oudste drankjes waar mensen zichzelf mee kunnen verwennen. Oorspronkelijk geteeld vanaf 2700 voor Christus in het oude China, werd deze kleurige en geurige drank gedronken uit een mooi versierde porseleinen theekan. Niet alleen omdat het je smaakpapillen verwent maar ook vanwege haar medicinale eigenschappen. Nu is het vooral een traktatie en een lekkere combinatie met zelf gebakken scones of warme appeltaart. Maar er bestaan niet alleen kannen voor thee, ook voor koffie, melk, water en limonade bestaan er ontelbare kannen. Witte kannen zijn een goede en tijdloze keuze.  Witte kannen wereldwijd

  De theekan wordt overal ter wereld gebruikt; van je huiskamer tot aan theehuizen in Japan en China. Thee wordt over de hele wereld geteeld en is beschikbaar in allerlei smaken.


  Witte kannen passen perfect bij diverse stijlen. Bij de Scandinavische, moderne of strakke stijl zijn ze bijvoorbeeld prachtig. Maar kannen in het wit zijn er in heel veel stijlen!  Witte kannen: in elke stijl!

  Sierlijke varianten passen goed in de romantische of klassieke stijl, terwijl strakke exemplaren zonder tierelantijnen juist op een modern gedekte tafel mooi van pas komen. Combineer je witte kan dan met bijpassende accessoires.  Theemaker of waterkoker?

  Soms wil je alleen even snel thee drinken om je dorst te lessen, en soms wil je meer zoals de oude Japanners genieten van thee drinken als een ervaring. De waterkoker kan je in de eerste situatie helpen voor het snel zetten van thee, terwijl je je karakteristieke theepot gebruikt om rustig te genieten en heerlijk tot je zelf te komen. Doe je ogen dicht en leg je benen op de bank, met een kop vers gezette thee.

  • Een mooie theekan met lange tuit, beschilderd met bloemen voor de zondagochtend.
  • Een glanzende geglazuurde grote theepot in het wit, waar extra veel thee in kan trekken. Zeker tijdens feestjes of bij bezoek kan het snel gaan met de thee in een theepot. Doordat een grote theepot vaak dubbelwandig is, hoef je niet bang te zijn dat de thee te snel afkoelt. Dit blijft gedurende een lange tijd lekker warm! Ideaal als je lekker een boek wilt lezen onder een dekentje op de bank, een film wilt bekijken, enzovoorts.
  • Een hippe metalen thermoskan die perfect pas bij een modern design.


  Andere soorten kannen

  Hiernaast bestaan er ook allerlei andere soorten kannen voor een andere inhoud; waterkannen bijvoorbeeld, waar ook limonade in kan, schattige romantische melkkannetjes met bijpassende suikerpot of een prachtige Marokkaanse koffiepot. Kun jij nog kiezen uit al deze witte kannen?


  Veel gezinnen hebben een vast theemoment op de dag, bijvoorbeeld bij het ontbijt of wanneer iedereen terug is van het werk en school. Thee is niet alleen erg lekker, het is ook gezellig om met iedereen te drinken. Witte kannen kunnen hierbij goed van pas komen.


  Welke witte kannen kies jij?

  Kannen in Wit

  31 Producten
  Sorteren: Populariteit
  Sorteren: Populariteit
  Filteren
  Wit