Zwarte kandelaren geven jouw interieur een chique boost


Zwarte kandelaren: de perfecte accessoires voor op de dinertafel of salontafel. Landelijke, moderne en industriële interieurs worden tegenwoordig opgevrolijkt door dit chique designvoorwerp. Wat voor interieur jij ook hebt, de zwarte kandelaar kan jouw inrichting een echte boost geven. Ga voor een kaarsenhouder van strak glas of robuust hout.


Stompkaarsen, waxinelichtjes, een lekkere geurkaars… Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een kaars van gemaakt. Zet in jouw zwarte kandelaren de varianten die je graag in huis wilt hebben. Denk buiten de standaard hokjes om en voorzie de donkere kaarsenstandaard van exemplaren in verschillende kleuren en groottes.Sfeer tot in de puntjes met zwarte kandelaren

Kaarsenverlichting kan een ruimte een totaal andere sfeer geven dan wanneer je alleen lampen aan hebt. Lampenverlichting is soms minder gezellig en een beetje kil, terwijl kaarsen warmte en gezelligheid uitstralen. Heb je een feest, verjaardag of diner, dan kunnen woonaccessoires als zwarte kandelaren op tafel zorgen voor wat extra licht. Een vier-, vijf- of zesarmige kandelaar in het zwart strekt zich uit over de lengte van de tafel en is het middelpunt van een mooi aangekleed diner. Wat meer variatie aanbrengen? Lees dan gauw verder hoe je daarvoor kunt zorgen.Variëren met de zwarte kandelaren

Zwarte kandelaren zijn niet alleen leuk om zelf in huis te nemen, ze zijn ook bijzonder geschikt om als cadeau te geven. Maak er een compleet pakket van inclusief lange kaarsen, een leuke aansteker of lucifers en waxinelichten. Hier lees je op welke manieren je nog meer kunt variëren.

  • Om het geheel van de zwarte kandelaren niet te donker te maken, kun je er kaarsen in verschillende kleuren in zetten. Ga bijvoorbeeld voor een mix van lichtblauw en crème. Die kleuren laten het zwart mooi naar voren komen, zonder dat het een grauwe bedoeling wordt.
  • Houd jij wel een beetje van glitter & glamour en wil je dit terug laten komen in je zwarte kandelaren? Ga dan voor een combinatie met zilverkleurige kaarsen of exemplaren met zilveren glitters. Zilver staat mooi bij zwart en is iets minder kitscherig dan goud.
  • Wanneer de armen van de kandelaar plateaus hebben om de kaarsen op te zetten in plaats van uitstulpingen voor dinerkaarsen, creëer dan een mix van dikke, dunne, lage en hoge kaarsen. Op die manier ontstaat er een speels geheel en neem je het serieuze aspect van de donkere kandelaar een beetje weg.


Black on black

Wist je dat zwart op zwart al lange tijd een trend is in de fashion scene? Wij begrijpen wel waarom, een volledige look in zwart is ontzettend chic. Deze stijl is inmiddels ook overgewaaid naar ons en daar zijn we maar al te blij mee. Het zorgt voor luxe allure in elk interieur. Wij durven te wedden dat zo’n luxueuze look ook op jouw verlanglijstje staat. No worries, je kunt dit simpelweg voor elkaar krijgen in huis door te werken met zwarte kandelaren en kaarsen. Zo makkelijk kan het zijn!


Durf jij het aan? Een trendy combinatie met zwarte kandelaren?

Kandelaren - Zwart

25 Producten