Maat
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Dit is waarom koperkleurige kandelaren musthaves zijn


  Kandelaars worden al eeuwen gebruikt en nog steeds zijn ze erg populair, in het bijzonder koperkleurige kandelaren zijn momenteel ontzettend trendy. Inmiddels dienen ze steeds vaker als accessoire, maar worden ze ook nog altijd functioneel gebruikt door er een kaars in te zetten en op te branden. Zoals gezegd is vooral de koperen variant erg in trek, voornamelijk vanwege zijn robuustheid en verscheidenheid aan designs. Deze exemplaren zijn daardoor ontzettend leuk in de huis-, eet- en slaapkamer. Welke is jouw favoriet?


  De koperkleurige kandelaar is in de gekste vormen te vinden. Van varianten die slechts plaats bieden voor een enkele kaars tot modellen die wel negen kaarsen ondersteunen, het is maar net hoeveel licht je nodig denkt te hebben. Je kunt er natuurlijk ook gewoon geen kaarsen in stoppen en de koperkleurige kandelaar inzetten als sfeervol accessoire. Zo’n kopergekleurde kaarshouder biedt een legio aan mogelijkheden!  Koperkleurige kandelaren: lichtbron of accessoire?

  Koperen kandelaren als kaarsenhouders gebruiken? Doen! Bijvoorbeeld als je eens een avond knus op de bank zit met je lief en daar geen lampen bij wilt hebben. Zet koperen kandelaren op tafel, doe er wat kaarsen in en je creëert onmiddellijk een heerlijke sfeer. Vooral lekker op winteravonden die vaak erg donker zijn, maar ook op een warme zomeravond in de tuin kun je koperen kandelaren prima gebruiken.


  Gebruik je kaarsen om sfeer te creëren en laat de lampen vaker uit! Je kunt naast koperen kaarsenhouders ook gaan voor andere woonaccessoires van dit glimmende materiaal. Deze zorgen voor een prettige ambiance en combineren goed met andere kleuren als goud en zilver.


  Niet alleen op functioneel vlak is de koperkleurige kandelaar handig. Op een salontafel, op de kast, op jouw eettafel, aan jouw muur naast de wandklok of zelfs op de vloer is een kaarsenhouder tevens een prachtig woonaccessoire dat ook zonder kaarsen in de spotlight staat. Niet alleen kaal is deze kandelaar een aandachtstrekker, ook kun je er andere voorwerpen in doen voor een artistiek resultaat. Bovendien maakt het niet langer uit of je een klassiek of modern interieur hebt, want zowel moderne als antieke modellen zijn tegenwoordig te vinden. Tip: zoek juist het contrast op! Plaats klassieke kandelaars in een strak huis en eenvoudige, strakke exemplaren in bijvoorbeeld een huis met een brocante look.  Doe eens gek met een kandelaar van koper

  Je kunt zo ontzettend veel met koperkleurige kandelaren, dat de mogelijkheden je wellicht wat overdonderen. Daarom hier een overzichtelijk lijstje met de interessante dingen die je met zo’n kaarshouder kunt doen.

  • Buiten: heb je er ooit wel eens aan gedacht om een kandelaar buiten te zetten? Zo creëer je op eenvoudige wijze wat sfeer in je tuin.
  • Versieren: versier zelf eens een kandelaar naar wens. Hoewel er al ontzettend veel excentrieke designs bestaan, is je eigen creatie pas echt uniek. De regel is hier: er zijn geen regels! Je mag volledig losgaan met de versiering.
  • Accessoires zijn topcadeaus, waar iedereen blij van wordt. Cadeautip: geef eens koperkleurige kandelaar cadeau.

  Kandelaren - Koperkleurig

  0 Producten