Goudkleurige kandelaren

19 Producten
Sorteren op
shop-to-club

De perfecte plek voor jouw gouden kandelaren

Goudkleurige kandelaars zijn woonaccessoires die in principe in elke ruimte goed tot hun recht komen. Toch hebben wij de beste plaatsen voor je op een rij gezet. Lees snel verder als je hier nieuwsgierig naar bent.

  1. Op de salontafel. Goudkleurige kandelaars met kaarsen die al aan zijn geweest dragen bij aan het vintage sfeertje dat je wilt creëren. In de avond steek je de kaarsjes weer aan voor het knusse gevoel. Schakel alle andere lampen uit zodat je optimaal kunt genieten van deze lichtbron. Probeer het maar eens uit, het is een echte openbaring om alleen kaarsen te branden in plaats van kunstmatig licht.
  2. Op de eettafel. Als je niet aan het eten bent, is de eettafel eigenlijk leeg. Maak gebruik van de ruimte die je tot je beschikking hebt en neem een dienblad met een goudkleurige kandelaar, bloemen en schaaltjes als versiering.
  3. In de slaapkamer. Ook op de slaapkamer is het toegestaan om een gouden kaarshouder neer te zetten. Sterker nog: het is jouw musthave voor alle romantische nachten die je daar beleeft. Let wel op dat je bij het slapengaan de kaarsen uitblaast!
  4. Op het dressoir. Jouw dressoir is dé plek voor die gouden kandelaar. Ga voor één opvallende variant en laat de rest van de kast leeg. Zo heb je een glimmende, unieke eyecatcher te pakken.
  5. In de badkamer. Even badderen en tot rust komen wordt nóg prettiger als je hier kaarsen aansteekt. En in zo’n goudkleurige kandelaar ziet er allemaal net even eleganter uit. Ook sfeervol: een kleine theelichthouder in die lege hoek.


Welke ruimte ga jij met goudkleurige kandelaren van een glimmend randje voorzien? Stop jouw favoriete exemplaar snel in de “winkelwagen”!