Zoeken
WestwingNow Logo
€ 30 voor jouGratis bezorgd vanaf € 20
WestwingNow

Interior Design Service voor 1 woonruimte

€ 129€ 99incl. btw

(2)

Gratis bezorgd
10-15 werkdagen
Gratis bezorgd vanaf € 20

Gratis bezorgd vanaf € 20

Tot 30 dagen gratis retourneren

Tot 30 dagen gratis retourneren

Klantenservice +31(85)8889079

Klantenservice +31(85)8889079

Productdetails

details

In slechts een paar stappen naar jouw droomhuis! Of het nu gaat om een volledig nieuw interieur of een ander vloerkleed - onze interior design experts helpen je met al je vragen op het gebied van interieurontwerp. Met de aankoop van onze Westwing Interior Design Service voucher ontvang je: 1. Jouw persoonlijk telefonisch consult. 2. Jouw individuele 3D visualisatie voor een woonruimte. 3. Jouw individuele shopping site met geselecteerde producten. Vertel ons na ontvangst van de voucher (www.westwingnow.de/m/interiorservice/#/) wat jouw wensen, stijl en budget zijn via onze online vragenlijst en je ontvangt binnen enkele dagen jouw persoonlijke concept. Zonder lang zoeken, kies je favoriete producten, perfect passend bij jouw stijl! De voucher is geldig voor één in te richten ruimte, waarvoor je het advies van onze Interior Design Services wenst. Dit product is een dienst. Door deze dienst te kopen, stem je ermee in dat de dienst aanvangt vóór het verstrijken van het recht op opzegging en begrijp je dat jouw recht op opzegging vervalt bij de volledige vervulling van de dienst. Hetzelfde geldt voor Westwing's 30 dagen vrijwillig retourbeleid. Voor verdere voorwaarden van de voucher verwijzen wij je naar artikel 6 van de algemene voorwaarden van WestwingNow (www.westwingnow.nl/terms_and_conditions/).

materiaal

Digitale voucher. Na ontvangst van jouw bestelling nemen wij snel contact met je op om een afspraak te maken voor een telefonisch consult met jouw persoonlijke iterior designer.

Productnummer: 161970

Verzendinformatie

Gratis bezorgd

Levering binnen: 10-15 werkdagen

Productreviews

(2)

Review image
Aan te raden
van Lara W. op 23/06/2021
Zeker aan te raden als je toch van plan bent meubels te kopen Je krijgt het bedrag in voucher terug
Review image
Geweldige service !!!
van een geverifieerde klant op 28/01/2020
Mijn ontwerper adviseerde me zo goed - met al mijn wensen werd rekening gehouden en mijn concept werd zo chic. Ik had het eigenlijk niet zo kunnen opzetten, hoewel ik er geen slecht gevoel voor heb. Dat maakt een verschil ... Ik ben opgewonden !! Mijn meubels zijn er al en zien er geweldig uit :)
(Professionele) vertaling met kleine nabewerkingBekijk origineel