Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20
WestwingNow

Interior Design Service voor 1 woonruimte

€ 129incl. btw

(1)

Gratis bezorgd
10-15 werkdagen
Gratis bezorgd vanaf € 20

Gratis bezorgd vanaf € 20

Gratis retourneren

Gratis retourneren

Gratis advies +31(85)8889079

Gratis advies +31(85)8889079

Productdetails

materiaal

Digitale voucher. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, gaan onze interieurexperts aan de slag met het creëren van jouw individuele stylingconcept, dat je doorgaans binnen 10 tot 15 werkdagen per e-mail ontvangt.

details

Geef je woning een nieuwe look: met de stylingvoucher krijg je individueel advies van ons Interior Service-team! Het is heel eenvoudig: voor elke kamer waarvoor je ons advies wilt, koop je een stylingvoucher ter waarde van 129 euro. Beschrijf vervolgens het inrichtingsproject en je stijlvoorkeuren via de volgende link: https://www.westwingnow.nl/m/interiorservice/#/ Onze experts creëren vervolgens in 10 tot 15 werkdagen een speciaal interieur-concept op maat, evenals productvoorstellen uit het WestwingNow-assortiment die zijn afgestemd op jouw wensen. Je kan artikelen die je mooi vindt direct bestellen. De stylingvoucher is geldig voor één in te richten ruimte waarvoor je advies wilt van onze Interior Services. Dit product is een dienst. Door deze service aan te schaffen, ga je ermee akkoord dat de service wordt gestart voordat het herroepingsrecht vervalt en hierbij geef je aan dat je je er bewust van bent dat het herroepingsrecht vervalt nadat de dienst volledig is afgerond. Hetzelfde geldt voor Westwings 'vrijwillige retourrecht van 30 dagen. Voor verdere voorwaarden van de voucher verwijzen we naar sectie 6 van de algemene voorwaarden van WestwingNow (www.westwingnow.nl/terms_and_conditions/)

Productnummer: 161970

Verzendinformatie

Gratis bezorgd

Levering binnen: 10-15 werkdagen

Productreviews

(1)

Review image
Geweldige service !!!
van een geverifieerde klant op 28/01/2020
Mijn ontwerper adviseerde me zo goed - met al mijn wensen werd rekening gehouden en mijn concept werd zo chic. Ik had het eigenlijk niet zo kunnen opzetten, hoewel ik er geen slecht gevoel voor heb. Dat maakt een verschil ... Ik ben opgewonden !! Mijn meubels zijn er al en zien er geweldig uit :)
(Professionele) vertaling met kleine nabewerkingBekijk origineel