Zoeken
WestwingNow Logo
€ 25 voor jouGratis bezorgd vanaf € 20

Blauwe hoekbanken: de rustfactor in huis

Blauwe hoekbanken zorgen voor rust in huis. Op zoek naar een grote, fijne bank waar je comfortabel met meerdere mensen op kunt zitten? Dan is een hoekbank misschien wel wat voor jou. Blauw is een mooie, rustige kleur waar je goed mee kunt combineren. Een blauwe hoekbank in je woonkamer zet de toon voor een rustige en neutrale inrichting.

Een hoekbank is ideaal voor als je graag een bank wilt waar veel mensen op kunnen zitten, maar die ook optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Met een blauwe hoekbank in de woonkamer hoef je geen andere stoel meer neer te zetten om elke bezoeker een comfortabele plek te geven. Ook fijn: op een 3-zitsbank met chaise longue kunnen twee mensen lekker languit liggen.

De ideale sofa: zitten, slapen en uitrusten

Het handige van een hoekbank is dat je zelf kunt bepalen waar het eiland zit. Dat hangt er een beetje vanaf hoe de indeling van je woonkamer eruitziet. Of je nu kiest voor de chaise longue links of rechts, een hoekbank is altijd super comfortabel. Je kunt er in je eentje languit op liggen of met meerdere personen tegelijk gezellig op zitten. Blijven er regelmatig vriendinnen slapen? Kies dan voor een blauwe hoekbank met slaapfunctie. Een hoekbank die je kunt transformeren tot slaapbank is ideaal voor als je geen extra kamer tot je beschikking hebt.

Stylingtip!

Blauw is de kleur van de lucht en de zee en heeft daarom een natuurlijke look. Maak de natuurlijke uitstraling van je zithoek af door blauwe hoekbanken te combineren met houten bijzettafels! Zo straalt je huis nog meer rust uit.

Blauwe hoekbanken met hoog zitcomfort

Blauw is een koninklijke kleur, dus als je kiest voor een blauwe hoekbank, moet het er wel eentje zijn met royaal zitcomfort. Bij WestwingNow vind je hoekbanken met lekker dik gewatteerde kussens waar je na een lange dag werken heerlijk in kunt ploffen. De zithoogte is ook belangrijk voor het comfort. Lange mensen zullen meer baat hebben bij hoge banken, andere vinden het juist fijn om zo laag mogelijk te zitten. It’s up to you!

Blauwe hoekbanken in jouw stijl

De keuze voor een blauwe hoekbank brengt een hoop andere beslissingen met zich mee. Voor wat voor bekleding kies je, welke tint blauw moet het worden en aan welke kant komt het lange gedeelte? Een blauwe hoekbank staat er dus niet zomaar. Inspiratie nodig? Lees gauw verder!

  • Het is belangrijk dat je kiest voor bekleding die je het hele jaar door fijn vindt zitten. Leer is bijvoorbeeld wel lekker koel voor in de zomer, maar dat blijft wel aan je lijf plakken. Als je kiest voor blauwe hoekbanken van lichte stof, dan zie je snel vlekken. Dan is het handig als je de bekleding in de was kunt doen.
  • Een bank is geen bank zonder fijne kussens en een lekker dekentje dat je om je benen kunt slaan tijdens het tv kijken. Ga daarom op zoek naar kussens die mooi bij de kleur van de bank passen.
  • Meet de kamer op waar de blauwe hoekbank in komt te staan en beslis op basis daarvan aan welke kant je de chaise longue plaatst. Zo kun je altijd aan de goede kant zitten met je benen languit.

Tip: heb je een 2- of 3-zits sofa gespot die je graag wilt hebben? Zet ‘m op je verlanglijstje door op het hartje te klikken bij het product! Van gouden cactussen tot blauwe hoekbanken, bij WestwingNow shop je alles voor een trendy interieur.

Blauwe hoekbanken

7 Producten