Zoeken
WestwingNow Logo
€ 25 voor jouGratis bezorgd vanaf € 20

Hanglampen van textiel: klassiek én modern


Na een lange dag werken kom jij moe, maar voldaan, thuis. Je knipt de hanglamp van textiel boven de eettafel aan en geniet van het dieprode, heldere licht dat jouw kamer in schijnt. Op tafel staat een heerlijke, zelfgemaakte maaltijdsalade klaar speciaal voor jou gemaakt. Nadat je heerlijk hebt gegeten, knip je de stoffen hanglamp snel uit en duik je je bed in. Je bent klaar voor vandaag.


Kom jij ook vaak zo thuis: in je eentje, in een donkere kamer en moe van een lange dag werken? Wil je toch wat sfeer en design in jouw kamer en wil jij je dan tenminste nog op een aangename manier alleen voelen? Een hanglamp van textiel kan jou die sfeer en voldoening geven.Klassiek, modern én verlichtend

Een hanglamp van textiel wordt vaak geroemd om zijn klassieke uiterlijk dat wordt gecombineerd met een vleugje moderne en technologische guts. Stoffen lampenkappen ogen ouderwets, maar kunnen door het ledlicht en strakke design heel modieus uit de verf komen. Naast het uiterlijk is een hanglamp met stoffen kap ook erg functioneel. Het licht is fel en kan afhankelijk van de kleur van de kap sfeervol gedimd worden. Dus in welke gemoedstoestand je ’s avonds ook thuiskomt, aan de verlichting kan het niet liggen!Hanglampen van textiel en RVS

Wil je nu graag wat afwisseling in jouw huis op het vlak van lampen? Heb je al een grote uitgesproken hanglamp van textiel boven de bank hangen, maar heeft dat ene hoekje in je huis ook goede verlichting nodig? Heb je dan al eens gedacht aan de hanglamp van RVS?


Deze versie lijkt heel sterk op de stoffen hanglamp, kent ook vele kleuren zoals wit, zwart, grijs, blauw en rood, maar is van een ander materiaal gemaakt. Het roestvaste staal kan overigens ook prima worden verwerkt in de stoffen hanglamp, bijvoorbeeld door twee lagen van beide materialen om de lamp aan te brengen.Een stoffen hanglamp kan overal in huis

Een hanglamp van textiel hangt vaak boven je eettafel en verspreidt zijn sfeervolle licht op die manier enkel in de keuken. Wil je echter ook het licht van een stoffen hanglamp op andere plekken vanuit de hoogte op jou neer laten dalen?

  • Probeer het eens in de slaapkamer: rood blijkt heel stimulerend te werken voor de nachtrust. Vaak is het bed de eyecatcher in deze ruimte, maar met een grote lamp kun je de aandacht ook verdelen.
  • De woonkamer is uiteraard ook een optie: stem de kleur af op de bank of varieer op de vele vierkante en rechthoekige vormen in je woonkamer. Naast ronde hanglampen van textiel zijn er ook rechthoekige stoffen hanglampen te vinden.
  • De wc: misschien een opvallende optie, maar het geeft je kleinste hokje van het huis wel een beetje extra klasse. Ga dan niet voor een reusachtig exemplaar, maar probeer het een beetje binnen de perken te houden. Je wilt niet dat je hanglamp van textiel tussen de wc-bril komt te zitten!

Hanglampen - Textiel

0 Producten