Retro hanglampen

46 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Soorten retro hanglampen

Welke stijl jouw huis ook heeft, een hanglamp in retrostijl past hier altijd bij. Dit komt door het design van dit lichtpuntje. Het geeft het interieur extra sfeer. Zo hang je boven de tafels een mooie koperen bol dat door de vorm prachtig licht geeft op tafel en in de rest van de ruimte. In de badkamer kan zo’n lamp van kristal in de vorm van een pegel muren laten glinsteren. Zo krijgt de ruimte een luxe uitstraling!

Qua materiaal zijn retro hanglampen gemaakt van papier, aluminium, koper, chroom, glas of metaal. Je kunt ook kijken welke materiaalsoorten jij al in huis hebt toegepast. Staat er een glazen tafel in de eetkamer en staan er in de huiskamer opvallende transparante woonaccessoires? Kies dan voor lichtpuntjes van glas aan het plafond. Heb je in plaats daarvan een Scandinavisch interieur met veel ruwe materialen? Bijvoorbeeld met een robuuste salontafel en houten kasten? Ga dan voor een lamp met een metalen of koperen lampenkap. Dit zorgt voor een interessant contrast.

Retro hanglampen in de slaapkamer

Wit licht is soms kouder dan gewenst. Om te vermijden dat jouw rustieke slaapkamer kil aandoet op het moment dat je het lichtknopje gebruikt, kunnen retro lampenkappen je een goede dienst bewijzen. Wanneer het licht gefilterd word is het effect op je kamer meteen dat van een warm bad in plaats van een koude douche. Maak de look van de ruimte compleet met een romantische wandlamp van glas in lood, het diffuse licht zorgt voor de perfecte sfeer.

Kies jij ook voor coole lichtpuntjes in de vorm van retro hanglampen?