Zoeken
WestwingNow Logo
€ 25 voor jouGratis bezorgd vanaf € 20
Jotex

Handgetuft hoogpolig wollen vloerkleed Hanne

€ 819incl. btw
Herinner mij

Laat mij weten wanneer het product weer beschikbaar is.

Productdetails

materiaal

60% wol, 40% viscose

kleur

Multicolour Houd er rekening mee dat met de hand getufte vloerkleden lichter of sterker van kleur kunnen lijken, afhankelijk van de lichtinval en de plaats waar het vloerkleed ligt.

afmeting

B 200 cm, L 300 cm Poolhoogte: H 3,4 cm Onze tip: Vloerkleden worden vaak te klein gekocht, dus meet de ruimte voor alle nieuwe vloerkleden zorgvuldig op.

details

Handgetuft hoogpolig wollen vloerkleed. - Gemaakt van een zachte wol en viscose mix. - Met patchwork design en hoog-laag structuur. - Geschikt voor vloerverwarming. Bij wollen vloerkleden kunnen vezels loskomen in de eerste weken van gebruik, dit neemt af door dagelijks gebruik en pluizen wordt verminderd. Wij raden aan om op gladde vloeren een onderkleed te gebruiken. Het wordt aanbevolen om beschermers te gebruiken onder de poten van zwaar meubilair om de polen niet plat te drukken.

Onderhoudsvoorschriften

Dep kleinere vlekken zo snel mogelijk met een vochtige doek. Vermijd wrijven om te voorkomen dat de vlek dieper in de stof werkt.. Trek niet aan losse uiteinden, maar knip ze af met een schaar.

Productnummer: 166580

Verzendinformatie