Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Dressoirs voor de hal

  69 Producten
  Sorteren: Populariteit
  Filteren

  Waar dient een hal dressoir voor?

  Bij binnenkomst sta je direct in je hal; het entree van jouw huis. Natuurlijk wil je dat dit een weerspiegeling is van de rest van je paleisje en daarom is het essentieel om je hal goed in te richten. Met een hal dressoir kom je al een heel eind en wij vertellen je waarom:

 • Thuiskomen: Zodra je over de drempel stapt zie je hem al staan. Het fraaie design en jouw persoonlijke touch zorgen voor een aangenaam gevoel. Ook bevind je je in een heerlijk opgeruimde ruimte dankzij jouw halmeubel.
 • Alles bij de hand: Je sleutels, oplader, portemonnee, tas, alles wat klein is en snel rommelig lijkt kan je goed opbergen in een hal dressoir of ladekast. Je hoeft nooit meer naar je sleutels te zoeken en stapt zonder iets te vergeten de deur uit.
 • Een goed uitgekozen halmeubel zorgt voor heel wat woonplezier en rust. Het creëert een warm welkom, voor jezelf, je gezin of je gasten. Tegelijkertijd schept het opbergruimte en maakt het je interieur compleet en samenhangend. Heb je een hal met een hoog plafond? Je kunt dan kiezen voor een mooie, hoge wandkast.

  Een dressoir voor je hal kiezen: waar moet je aan denken?

  Er kunnen verschillende obstakels zijn waar je omheen moet werken. Misschien vind je het lastig om een kleine hal in te richten, of een met vervelende hoeken en radiatoren. Toch is het niet onmogelijk om de juiste halmeubel uit te zoeken. Hier moet je aan denken bij de keuze van jouw dressoir kast:

  Een console tafel is ideaal voor wie radiatoren en leidingen heeft in de gang. Je plaatst eenvoudig de console tafel over de verwarming heen en door de keuze van zo’n console tafel verlies je ook geen warmte. Daarnaast is het perfect als modern dressoir en past het haast in elk huishouden.

  Wie meer ruimte heeft om in te vullen kan denken aan een hal combinatie. Jassen, tassen, schoenen; in een hal combinatie kan je werkelijk haast je hele inboedel in kwijt. Ook voor visite is er genoeg plaats om de nodige spullen neer te leggen.

  Een houten dressoir kast zoals we hem veelal kennen is vaak een sierlijke kast met lades en deuren. Dit geeft een ontzettend warme en gezellige feel over je huis en dat wordt gelijk kenbaar bij de eerste stap binnen. Ook zijn deze hal dressoirs tegenwoordig te verkrijgen met een modernere, strakkere uitstraling, of juist industrieel en robuust.

  Denk er ten slotte aan om goed te meten hoe diep je hal dressoir wordt en hoeveel bewegingsruimte je daarna overhoudt. Heb je ook een kinderwagen, kapstok of andere dingen in de hal staan? Je halmeubel moet uiteraard een hulp worden, geen last. Zo maak je van je hal een slimme maar stijlvolle ruimte.

  Hoe decoreer je een hal dressoir?

  Een kale kast is ook maar zo somber, dus laten we de boel een beetje opfleuren! Een zwarte dressoir kast, bijvoorbeeld, geeft zeeën van mogelijkheden om het mooi aan te kleden, dus hier volgen wat tips ter inspiratie om van jouw hal dressoir een mooi meubelstuk te maken:

 • Groen: Bloemen en planten zijn welbekende verfraaiers en zijn bij uitstek een goede keuze. Je kan werkelijk alle kanten op, zeker met een vaas waar je wekelijks wat mooie nieuwe bloemen van het seizoen in kan zetten.
 • Spiegel: Een letterlijke blikvanger waar je voor het naar buiten gaan nog even gauw in kan kijken om de laatste aanpassingen te maken. Maak het af met mooie, subtiele verlichting boven de spiegel waarmee je je dressoir ook nog eens mooi in de spotlight zet.
 • Diversen: Kaarsen, lijstjes, vazen. Je kan hiermee elke stijl realiseren zolang je de juiste materialen en combinaties gebruikt. Zo kan je met zwarte metalen fotolijstjes een modern dressoir krijgen, of met stenen vazen met pampasgras een landelijke halmeubel creëren.
 • Onderschat nooit de kracht van ‘matching’. Zo kan je vaak met een kapstok, halmeubel, schoenenbank en spiegel de perfecte combinatie maken. Een hal dressoir is het laatste en eerste wat je ziet bij vertrek en thuiskomst, dus is het van dermate belang om de juiste keus te maken. Laat ons je inspireren en ga voor jouw ultieme hal dressoir!