Zoeken
WestwingNow Logo
€ 25 voor jouGratis bezorgd vanaf € 20
Rowico

Grote massief houten eettafel Brooklyn

€ 799incl. btw

(1)

Wit gewassen eikenhout
Donkerbruin gebeitst eikenhout
4-8 werkdagen
Gratis bezorgd vanaf € 20

Gratis bezorgd vanaf € 20

Tot 30 dagen gratis retourneren

Tot 30 dagen gratis retourneren

Klantenservice +31(85)8889079

Klantenservice +31(85)8889079

Productdetails

materiaal

Gebeitst en gelakt massief eikenhout

kleur

Donkerbruin gebeitst eikenhout

afmeting

B 220 cm, H 76 cm, D 95 cm

details

Massieve eettafel Wordt exclusief stoelen geleverd. Wordt in een plat, ruimtebesparend pakket geleverd en dient nog gemonteerd te worden.

Onderhoudsvoorschriften

0

Productnummer: 95242

Verzendinformatie

Levering binnen: 4-8 werkdagen

Merkinformatie

Wat in 1971 begon als een klein familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste meubelbedrijven in Zweden. Waar je ROWICO aan herkent? De comfortabele, duurzame meubels en accessoires in landelijke stijl. Pure schoonheid.

Productreviews

(1)

Review image
Zwaar beschadigd, wiebelige tafel
van Elke A. op 02/01/2021
Helaas kon de tafel ons helemaal niet overtuigen. Misschien hebben we ook een absoluut maandagmodel gekocht of mocht de leerling ook een tafel bouwen? De verpakking was in ieder geval intact, maar bij het uitpakken werden ernstige gebreken zichtbaar. Zo waren drie van de vier tafelpoten zwaar beschadigd, onder meer waren de uitsparingen voor de schroeven allemaal aangetast. Toch hebben we de tafel opgebouwd. Toen bleek dat het tafelblad op een lengte van ongeveer 50 cm vanaf de korte kant gebroken was, en dat niet waar de stukken hout zijn verlijmd, maar de scheur trok echt dwars door het hout. In gemonteerde staat schommelde de tafel al heen en weer als je enkel nog maar je armen erop legde en deze millimetergewijs verplaatste (we hebben de grootste versie genomen, misschien is de stand hier anders dan die van de kleine modellen). Dus alles weer ingepakt. Ik kan niet begrijpen hoe zo'n tafel door de kwaliteitscontrole kan komen, in ieder geval is de fabrikant een gerenommeerde Zweedse leverancier (land van productie was Kroatië). Ik sluit een transportschade uit. Positief is het echt heel mooie hout, het witte eiken heeft een geweldige tint. Ook het ontwerp is gewoon typisch Scandinavisch, klassiek mooi en tijdloos. Ik overweeg nog steeds om de tafel nog een keer te bestellen in de hoop dat ik hier echt maar reuze pech heb gehad. De telefonische ondersteuning bij de retour en de afspraak met het oog op het ophalen was vlekkeloos, probleemloos, professioneel en zeer vriendelijk door Westwing en de aangewezen transporteur.
(Professionele) vertaling met kleine nabewerkingBekijk origineel