Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Zwarte fotolijsten overal


  In de woonkamer, slaapkamer, gang of keuken: foto’s kun je door het hele huis neerzetten. Foto’s maken je huis en inrichting persoonlijk, en zorgen ervoor dat je altijd kunt terugdenken aan je favoriete herinneringen. Met een zwarte fotolijst heb je niet alleen een mooie plek voor je belangrijkste foto’s, maar ook een mooi en klassiek woonaccessoire in huis.


  Een fotolijst in zwart heb je in veel verschillende soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een barok omlijsting met versieringen, maar ook een zwarte fotolijst met strak design is erg mooi. De hoogte en breedte hangt maar net af van de maat van de foto. Een grote portretfoto aan de muur hangen? Dan is een neutrale fotolijst zwart een erg goede oplossing.  Je mooiste foto

  Voor veel mensen zijn foto’s een manier om belangrijke en mooie herinneringen vast te leggen. Daarom wil je je favoriete foto’s het liefst overal in huis terugzien. Een zwarte fotolijst geeft jouw foto’s een mooie en veilige bewaarplaats. Fotolijsten houden je foto’s niet alleen mooi recht en ongekreukt, maar beschermen ze ook tegen stof en beschadigingen door het glas. Op die manier gaan je mooiste en leukste foto’s zo lang mogelijk mee en kun je altijd kijken naar een mooi moment uit je leven.


  Een zwartkleurige fotolijst staat niet alleen bij kleurenfoto’s erg mooi, maar ook bij speciaal bewerkte foto’s in bijvoorbeeld zwart-wit of vintage stijl. Met zwarte fotolijsten houd je de omlijsting neutraal, waardoor de aandacht van de kijker echt op de foto gericht wordt.  Fotoformaat

  Maar welk formaat zwarte fotolijst moet je nu kiezen? Dit hangt natuurlijk heel erg af van het fotoformaat en of je hierbij nog extra gebruikt maakt van een passe-partout. Je kunt er voor kiezen om een kleinere foto helemaal tot de rand te laten komen in een lijstje van 10x15 cm of juist helemaal laten omringen door de passe-partout in een grote lijst van 30x40 cm. Of stond een collagelijst al heel lang op je verlanglijstje? Een ideale oplossing voor mensen die keuzestress niet zo goed kunnen handelen.  Persoonlijke zwarte fotolijsten

  Wil je naast je persoonlijke foto’s ook de zwarte fotolijsten helemaal naar je eigen stijl maken? Met deze leuke DIY tips is jouw eigen fotolijst zwart zo gemaakt!

  1. Ben jij een echte glitter en glamour diva? Dan moeten natuurlijk ook je fotolijstjes helemaal bij jouw stijl passen. Met glitterspray of plakbare steentjes is jouw stylish fotolijst een feit.
  2. Een fotolijst met een brede omlijsting kun je oververven met zwarte schoolbordverf. Hiermee kun je de foto voorzien van een leuke, persoonlijke boodschap die de herinnering extra levendig maakt.
  3. Door de zwarte fotolijst af te wisselen met witte of grijze lijstjes ontstaat er een leuk contrast van neutrale kleuren, die jouw verzameling foto’s een extra dimensie geeft.


  Ben je ook zo benieuwd wat verschillende lijsten met je woning kunnen doen? Kijk dan ook eens hoe ze tot hun recht komen in verschillende interieurlooks, welken vazen en potten en mooi bij zouden passen of hoe geurende kaarsen de herinneringen erbij kunnen versterken.


  En, heb je al besloten of je gaat voor zwarte fotolijsten?

  Zwarte fotolijsten

  22 Producten