Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

Zwarte fauteuils: van alle markten thuis


Ben je na een dag hard werken ook wel eens toe aan een moment van ontspanning? Kies voor een zwarte fauteuil in je woon- of slaapkamer. Fauteuils bieden doorgaans veel comfort, waarbij het design van de stoel in vrijwel ieder huis past. Of je nu kiest voor een zwarte fauteuil of bijvoorbeeld voor een veel opvallendere, rode fauteuil.


Het zwart van deze fauteuil is ideaal voor een modern interieur, waarbij je ze kunt combineren met een witte muur. Het contrast dat hierbij ontstaat, geeft doorgaans een speels effect. Het zwarte is echter ook in een klassiek interieur vaak een mooie toevoeging. Lees snel verder waar in huis je een relaxfauteuil kunt gebruiken en hoe je dit op een leuke manier met je andere meubels kunt combineren.Zwarte fauteuils voor in elk huis

Wonen wordt nog leuker als je voldoende plekken hebt om even tot rust te komen! Naast je bed, de bank en wellicht een lekkere zitzak, biedt ook een zwarte fauteuil dit comfort. Zwarte fauteuils passen in elk huis, maar er zijn verschillende zaken die je jezelf moet afvragen voordat je overgaat tot aanschaf van een fauteuil in zwart.


Van welk materiaal moet de stoel gemaakt zijn? Soms is een fauteuil van leer of kunstleer gemaakt. Het leer geeft een moderne uitstraling aan de zwarte fauteuil. Fluweel oogt luxe, rotan oogt juist natuurlijk, terwijl katoenen stof lekker stevig is. En wat voor type fauteuils ga je kiezen? Worden het oorfauteuils, een massagestoel, een draaifauteuil, relaxfauteuils of eenvoudige stoelen?Tips om de zwarte fauteuil in je interieur te verwerken

  • In veel huishoudens heeft men een open ruimte tussen bijvoorbeeld de bank en een muur. Plaats hier een zwarte fauteuil! Zo heb je meer zitruimte en een trendy opvulling voor de lege ruimte.
  • Gebruik een zwarte fauteuil in de gang van je woning. Dit is handig om snel een jas overheen te hangen of om comfortabel je schoenen aan en uit te trekken.
  • Zet een zwarte fauteuil in je slaapkamer, waar je de stoel kunt gebruiken om ’s avonds voor het slapen nog even een boek of tijdschrift te lezen.Zwarte fauteuils: comfort op je terras

Ook in de zomer genieten van het comfort van een zwarte fauteuil? Er bestaan verschillende zwartkleurige fauteuils die je zowel binnen als buiten in de tuin kunt gebruiken. Zet de fauteuil op je terras of gebruik deze voor bijvoorbeeld een tuinhuisje. Als het avond wordt, kun je de fauteuils eenvoudig met een dekzeil afdekken of tijdelijk in je tuinhuisje zetten. Heerlijk om in de zomer lekker te kunnen genieten van de zon – gecombineerd met andere tuinmeubels - , onder het genot van een wijntje en wellicht een hapje. Waar in huis kun jij een zwarte fauteuil nog goed gebruiken?Mooi alternatief voor zwarte fauteuils

Wil je net iets minder harde tint in huis halen? Kies voor antraciet fauteuils. Dan ga je ietsje meer richting grijs, maar blijf je in een neutraal kleurschema. Antraciet past bovendien ook bij alle andere kleuren plus het geeft nét iets minder contrast dan zwart!


Afhankelijk van de soort inrichting in je huis, kun je zo’n fauteuil antraciet op verschillende manieren plaatsen. Zo zou je er voor kunnen kiezen om er strak twee naast elkaar neer te zetten wanneer je graag met rechte lijnen werkt. Antraciet fauteuils passen ook heel mooi in een hoek. Maak het extra gezellig met een mooie plant of wat verlichting.


Haal verschillende zwarte fauteuils in huis!

Zwarte fauteuils

19 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
Filteren
Zwart