Zoeken
Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

Blauwe fauteuils

10 Producten

Blauwe fauteuil: voor stijl & comfort

Een heerlijke, grote stoel om ’s ochtends je krantje in te lezen of na een lange werkdag lekker in weg te dromen, wie wil dat nou niet? Met blauwe fauteuils in de woonkamer creëer je fijne zitplekken, waarvan de kleur ook nog eens goed te combineren valt met de rest van je meubels.

Jouw blauwe fauteuils zijn straks de favoriete plekken van het hele huis. Heb je een klassieke of landelijke inrichting? Dan passen blauwe oorfauteuils perfect bij andere meubelstukken in deze stijl. Ook als je meer houdt van modern of design, dan is een blauwe fauteuil met minimalistisch ontwerp precies waar je naar op zoek bent.

Wordt het een relaxfauteuil, een loungemeubel of een draaifauteuil? Er zijn blauwe fauteuils in alle stijlen, vormen en kleuren. En in welke ruimte ga je jouw fauteuil neerzetten? In de slaapkamer kies je wellicht voor een ander model dan voor de werkkamer of woonkamer.

Fauteuils in blauw in elke stijl

Veel mensen hebben wel een favoriet plekje in huis waar ze het liefst zitten. Een bepaalde hoek in de bank, een fijne eetkamerstoel of de blauwe fauteuil die al jaren in de woonkamer staat. Het kan gebeuren dat je blauwe fauteuil toe is aan nieuwe bekleding of een nieuw onderstel. Je moet dan op zoek naar nieuwe geweven stof of een meubelmaker die er nieuwe bekleding op zet. Zorg er dan voor dat je een blauwtint uitkiest die past bij de rest van het interieur, zodat je nog lang van je eigen blauwe fauteuil kunt genieten.

Heel veel tinten blauw!

Vergeet niet om een bewuste keuze te maken voor een blauwtint! Donkerblauw staat weer heel anders dan lichtblauw of blauw dat neigt naar grijs.

Blauwe fauteuils als middelpunt van je woonkamer

Heb je de perfecte blauwe fauteuil gevonden, maar vind je het lastig om er leuke accessoires bij te zoeken? Hier onder vind je een lijstje met tips om ervoor te zorgen dat de blauwe fauteuil het middelpunt van je woonkamer wordt:

  • Kijk goed naar de tint van het blauw. Lichtblauw staat bijvoorbeeld erg mooi met pasteltinten als beige, grijs en crèmewit. Donkerblauw past beter bij zwart en felle kleuren zoals fuchsia of groen. Wil je jouw blauwe fauteuil voorzien van een beetje glans? Dan staan kussens met zilver- of gouddraad er ook erg mooi bij. Blauwgrijs is lekker subtiel!
  • Een lekkere stoel wordt pas echt gezellig als je ook onder een fijne deken kunt kruipen. Kies een deken van zachte stof, waaronder je op koude dagen lekker warm blijft. Laat het relaxen maar beginnen! En vergeet de kussentjes niet!
  • Ook plek nodig om je benen kwijt te kunnen? Zet een poef voor je blauwe oorfauteuil neer en je kunt direct met de voetjes omhoog. Heerlijk voor als je even moet bijkomen na een zware sportsessie of lange dag.
  • Nu jij helemaal thuis bent in de blauwe fauteuils: waar ga jij blauwe fauteuil neerzetten in huis?