• materiaal

  Frame: gelakt en gewaxt teakhout
  Kussenhoes: 40% linnen, 60% katoen

 • kleur

  Frame: glanzend gelakt teakhoutkleurig
  Kussenhoes: beige

 • afmeting

  Totaal:
  B 70 cm, H 67 cm, D 75 cm
  Zitvlak:
  B 59 cm, H 43 cm, D 65 cm

 • details

  Fauteuil met kussen.
  Kussen is afneembaar.
  Kussenhoes is afneembaar.
  Alleen geschikt voor gebruik in een overdekte, droge ruimte.
  Als het teakmeubilair onbehandeld blijft, vormt zich op de bovenkant een dunne, zilverkleurige grijze laag. Vet minstens eens per jaar het hout in met de ruwe kant van een sponsje en een beetje warm water. Als je de originele houtkleur van je teakhouten tuinmeubilair wilt handhaven, wordt een behandeling met een geschikte teakolie aanbevolen. Dit proces moet eens per één tot twee jaar herhaald worden.
  Wordt volledig gemonteerd geleverd.

  Productnummer: 78422

meer lezen

Merkinformatie

Heb jij er altijd al van gedroomd om zowel je interieur als je exterieur te hullen in Italiaans design? Tijd om kennis te maken met BIZZOTTO! Dit Italiaanse label ontwerpt al sinds 1946 authentieke binnen- en buitenmeubels voor een eerlijke prijs.

Verzendinformatie

Wij versturen al onze producten vanuit ons verzendhuis in Duitsland. In Nederland neemt PostNL de pakketten over om de bestelling bij jou te bezorgen. Zo zorgen we ervoor dat je je aankopen snel en zonder beschadigingen ontvangt. Grotere producten worden geleverd met de Premium Bezorgservice van PostNL: Extra@Home.

Mocht de service van onze bezorgpartners niet naar volle tevredenheid zijn, neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice.