Maat
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Glazen etagères & taartplateaus

  8 Producten

  Yes, een feestje! Ga voor glazen etagères & taartplateaus!

  Stel: je bent jarig en je nodigt wat vriendinnen uit om dit bij jou te komen vieren. Wat ga je je gasten voorschotelen? Borrelhapjes, een kaasplankje, zoutjes en de nodige alcoholische versnaperingen. Naast de heerlijk zelfgemaakte hapjes en flessen bubbels, mag een taart op je verjaardag absoluut niet ontbreken! Een heerlijke cake van chocolade met slagroom of een healthy worteltaart. Kies jouw favoriete taarten en presenteer ze op etagères & taartschalen van glas.

  Een prachtige etagère van glas kan op elk feestelijke gelegenheid op tafel worden gezet om een heerlijk taart op aan te snijden. Door de brocante vormen decoreert een glazen taartplateau niet alleen de eettafel, maar ziet de taart op zo’n taartplateau er nog feestelijker uit! Perfect voor een verjaardag, bruiloft of high tea!


  Soorten etagères & taartschalen van glas

  Een taart trekt op elk feestje veel aandacht. Iedereen is altijd erg nieuwsgierig naar de taart! Dan is het zeker belangrijk dat de heerlijke taart op een mooi glazen taartplateau wordt gepresenteerd! Een glazen taartplateau is vaak zwaar van gewicht. Dat is maar goed ook. Zo verschuift het plateau niet als de taart eenmaal wordt aangesneden!


  Een glazen taartplateau staat op een standaard, gemaakt van glas, die aan het taartplateau vastzit. Dat betekent dat de taart op een verhoging staat en zo alle aandacht krijgt die het verdient! De hoogte kan per plateau verschillen, maar de meeste glazen taartplateau’s hebben een hoogte tussen de 10 en 15 cm. Qua grootte van de schaal kun je kiezen uit verschillende formaten. Er zijn kleine en grote glazen schalen. Een glazen schaal kan een diameter hebben van: 10 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm of 30 cm.


  Wist je dat je een glazen etagère ook perfect kunt gebruiken om cupcakes om een feestelijke wijze te presenteren? Dan is het aan te raden om twee of drie kleine glazen taartschalen te kiezen. Een klein glazen taartplateau oogt beter. Zo creëer je het idee dat je meer hapjes op tafel hebt staan!


  Etagères & taartschalen van glas met bijpassend servies

  Voor een high tea of een bruiloft is het leuk als je de tafel met hetzelfde servies decoreert. Dit staat niet alleen mooier. Het geeft ook een wat luxere uitstraling, dan als je borden een andere kleur hebben dan de rest van het servies. Ben je van plan om porseleinen theekopjes, schotels en gebakbordjes met bloemetjes te gebruiken? Dan zet je de taart op een glazen taartplateau met brocante vormen. Zo creëer je een romantische en vrouwelijke tafel!


  Vind je een glazen taartplateau met brocante vormen iets te tuttig? Geen nood! Bestaat jouw servies uit ronde witte borden zonder enige versiersels? Zet dan een egaal ronde taartplateau neer! Een prachtig gedekte tafel met een strakke uitstraling door simpel servies met een taartplateau van glas!


  Etagères & taartschalen van glas: decoratie voor in huis

  Een feestje vier je niet elke week, dus kan een glazen etagère in de weg gaan staan. Geen paniek! Hier is een oplossing voor! Gebruik je taartplateau als decoratie-item voor in huis! Zet ‘m op de wastafel gedecoreerd met kaarsjes, gedroogde bloemblaadjes en een geurzeep. Geen ruimte in de badkamer? Zet het taartplateau van glas op de salontafel! Afhankelijk van de grootte decoreer je het taartplateau met waxinelichthouders en geurstokjes! Sfeervol en romantisch!

  Een taart is niet compleet zonder een prachtige etagères & taartschalen van glas!