Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Zilveren Etagères & taartschalen bij jou thuis


  Je organiseert een high tea bij jou thuis en je wilt groots uitpakken. Het mooiste servies komt op tafel, je bereidt heerlijke sandwiches voor en je bakt verrukkelijke taartjes. Ook ben je de cupcakes niet vergeten en heb je geweldige creaties gemaakt! Je hebt je best gedaan om zoveel mogelijk lekkernijen te maken die tijdens een high tea op tafel horen te staan, maar hoe ga je al deze lekkere hapjes op een mooie manier presenteren?

  Met behulp van zilveren etagères & taartschalen staan alle high tea hapjes perfect gepresenteerd op een gedecoreerde tafel met prachtig servies. Het geeft een chique uitstraling en door de glans van het zilver zien de hapjes er nog lekkerder uit! Een zilveren etagère past perfect bij een Engelse high tea, maar je kunt de taartschaal ook bij andere eetgelegenheden gebruiken!  Formaten zilveren etagères & taartschalen

  Als je denkt dat de meeste etagères & taartschalen gemaakt zijn van echt zilver, dan heb je het helaas mis. Vandaag de dag is een taartschaal gemaakt van ander materiaal, namelijk rvs. Etagères gemaakt van het materiaal rvs zijn beter geprijsd en gemakkelijker te onderhouden. Er zijn ook taartschalen verkrijgbaar met een zilverlaagje. Na verloop van tijd vervaagt het zilver. Je taartschalen veranderen dan in een dof grijsachtige kleur.


  Wil je een echte zilveren taartplateau? Dat is mogelijk! Een plateau van echt zilver zit wel in een hogere prijscategorie dat een etagère gemaakt van rvs. Waarom? Dit komt door het materiaal en de productie van de zilveren taartplateau. Een echte taartschaal van zilver is vaak met de hand gemaakt. De prachtige bewerking op de borden kunnen ook alleen met de hand zijn gemaakt. Dit maakt een echte zilveren etagère ook zo bijzonder!


  Een zilveren taartschaal bestaat in verschillende formaten: een 1-,2-,3- of 4-laags etagère, een ronde of vierkante. Door verschillende formaten zijn de schalen van verschillende hoogtes: 60 cm, 40 cm, 25 cm, 20 cm.  Etagères & taartschalen in het zilver: woonaccessoires

  Zilveren etagères & taartschalen zijn niet alleen perfect bij de presentatie van heerlijke cupcakes en sandwiches. Met een etagère kun je ook andere accessoires in huis presenteren. Zo veranderen je zilveren taartplateaus in onmisbare woonaccessoires! Waar zet je een 3-laags etagère dan neer?


  In de badkamer kun je op de wastafel een etagère van zilver neerzetten en rijkelijk versieren met gedroogde bloemen, geurstokjes, doucheproducten en opgerolde gastendoekjes.


  In de slaapkamer kun je de zilveren etagère op de kaptafel plaatsen en al je make up producten mooi presenteren. Naast make up producten dient een plateau van zilver ook perfect als plateau voor al je prachtige sieraden!


  Zitten alle keukenkastjes vol en heb je geen plek meer om de etagères op te bergen? Gebruik je plateau van zilver als fruitschaal! Zet ze op het aanrecht of keukentafel en presenteer je appels, beren, bananen en andere lekkere vruchten op de zilveren taartschaal!  Zilveren etagère reinigen

  Hoe krijg je een schaal van zilver perfect schoon? Dit doe je in een paar simpele stappen! Pak een schone theedoek en een emmer met heet water. Maak de theedoek licht vochtig en begin met poetsen. Ga met ronddraaiende bewegingen langs de schalen en zie hoe je etagère weer begint te shinen!


  Laat je hapjes of accessoires schitteren op zilveren etagères & taartschalen!

  Etagères & Taartschalen - Zilverkleurig

  0 Producten