Zoeken
WestwingNow Logo
€ 25 voor jouGratis bezorgd vanaf € 20

Glazen tafels in elke stijl

Een echte interieurlover als jij kijkt voortdurend uit naar de nieuwste trends. Je bent tevreden over je huis, maar vindt het wel leuk altijd te spelen met de inrichting, meubels, accessoires en kleuren. Op dit moment buig je je over de ingedutte eethoek. Daar wil je graag wat nieuw leven in blazen. Te beginnen met een nieuwe tafel. De houten tafel die je nu hebt, komt je over als saai. Er mag wel iets origineels en spannends gebeuren in deze ruimte.

Laat dat gebeuren met glazen tafels! Een glazen tafel zet alles in een nieuw licht. Saaie stoelen worden weer echte blikvangers en je servies straalt als nooit te voren. Ga jij hem neerzetten in de eetkamer, keuken of woonkamer?

Waarom glazen tafels?

Omdat een glazen tafel de ruimte in schittert! Glas heeft een bijna spiegelende werking en reflecteert wat er in de ruimte gebeurt en wat erop wordt geplaatst. Op een glazen tafel kun je spelen met accessoires. Vazen, kaarsen en servies komen plotseling als tentoongestelde stukken naar voren, en de decoraties die je als ingedut over kwamen, worden door de tafel van glas weer nieuw leven ingeblazen!

Een glazen tafel is erg geschikt om in de woonkamer te gebruiken. Deze tafels zijn gemaakt van extra sterk en veilig glas en geven een ruimtelijk effect.

Glas heeft een aantal voordelen die ook gelden voor jouw glazen tafel!

  • Glas is makkelijk en snel schoon te maken.
  • Bestendig tegen vuil en krassen, waardoor een glazen tafel lang bij jou zal blijven staan.

Materialen om te combineren

Voor een moderne look kies je het beste voor totale transparantie: een salontafel die volledig van glas is gemaakt. Wil je het liever iets robuuster? Dan is een glazen salontafel met een onderstel van steen, kunststof of hout een goede optie.

Elke combinatie van glas met een ander materiaal geeft de tafel een andere uitstraling. De tafel van glas laat zich makkelijk ontwerpen met ronde contouren of juist strakke lijnen en biedt zo een karakteristieke toevoeging aan zowel een klassiek als een modern interieur.

Welke glazen tafel?

Afgezien van de grootte van de tafel die jij nodig hebt, gaat het bij een glazen tafel vooral om het soort glas van het tafelblad en om het onderstel, de poten waarop dit blad gedragen wordt. Door het glazen blad van de eettafel zijn het frame en de poten veel meer opvallend dan bij een andere tafel. Met het onderstel bepaal je welke look je wilt creëren en kun je nadenken of dat past binnen je huidige interieur.

  • Glazen eettafels met brede, glimmend zilverkleurige poten zijn een glamour-chique eyecatcher in de ruimte. Helemaal met een zilverkleurige vaas gevuld met rode rozen!
  • Ga voor een futuristisch design en kies een glazen eettafel met een blad van dun glas en slanke, zwart gelakte, metalen poten. De subtiliteit geeft een groots effect.
  • Grote, fel gekleurde poten onder een tafel van glas geven een trendy moderne sfeer met een vrolijke knipoog. Opvallend en nonchalant!
  • Vergeet ook de salontafels en bijzettafels niet! Een bijzettafel, salontafel, wandtafel of sidetable van glas is ook prachtig.
  • Kies voor een tafel van gehard glas. Deze zijn meestal 3x sterker dan die van normaal glas.

Glazen tafels: de keuze is aan jou!

Welke glazen tafels je ook kiest: hiermee geef je je eetkamer gegarandeerd een shiny boost!

Glazen eettafels

4 Producten