Maat
  • B 90 x D 90 cm
    € 417
Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!
Dutchbone

Eettafel Kapal van gerecycled teakhout, 90 x 90 cm

€ 417incl. btw

(6)

Herinner mij

Laat mij weten wanneer het product weer beschikbaar is.

Uniek product vanwege de natuurlijke materialen. De kleur en afmetingen kunnen daardoor iets afwijken van de afbeelding.

Productdetails

details

- Eettafel gemaakt van natuurlijke materialen. - Elke tafel is uniek. - Voor ongeveer 2 personen geschikt. - Natuurlijk tafelblad gemaakt van gerecycled teakhout uit Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het tafelblad is gemaakt van stukken teak die eerder werden gebruikt op boten, schuren of huizen. De barsten, deuken en vlekken in het teakhout geven elke tafel zijn eigen karakter. Het tafelblad kan worden ingewreven met in de handel verkrijgbare houtolie, waardoor het donkerder wordt en het beschermt tegen vlekken veroorzaakt door vloeistoffen. De tafel is ruimtebesparend verpakt - hij kan direct worden gebruikt nadat de poten zijn gemonteerd. De tafel wordt plaatsbesparend verpakt geleverd en alleen de poten dienen nog gemonteerd te worden.

kleur

Tafelblad: teakhout met scheurtjes en inkepingen Poten: zwart met fijne zilvergrijze gebruikssporen

afmeting

B 90 cm, H 76 cm, D 90 Tafelbladdikte: H 3.5 cm aan rand

materiaal

Tafelblad: 3,5 cm sterk, gerecycled massief teakhout Poten: staal met metalen gebruikssporen (uiterlijk van koolstofstaal)

Productnummer: 156885

Verzendinformatie

Merkinformatie

Liefde voor meubels, wereldwijd geïnspireerde interieurs en producten met een ziel. Dat is waar het om draait bij Dutchbone. Beïnvloed en geïnspireerd door reizen en de kleuren van de aarde, brengen zij textiel, decoratieve items, lampen en meubels op de markt die ziel en leven in ons huis brengen. Producten waar de ambacht vanaf spat.

Productreviews

(6)

Review image
Niet helemaal overtuigd
van een geverifieerde klant op 04/01/2021
Ik heb nu een omgeruild product in de keuken staan. De tafel is solide en heeft een echt geweldig, rustiek oppervlak en lijkt precies op de foto's. Ik moet twee dingen opmerken. 1. De montage van de poten is eenvoudig, maar niet van hoge kwaliteit. De afmetingen van de vier gaten per schroef passen nooit helemaal en je moet een van de vier schroeven met geweld scheef in de schroefdraad vastschroeven zodat deze past. Daarvan valt daarna niets meer op, de tafel staat veilig. Toch vind ik dat de kwaliteit voor deze prijs kan worden verbeterd. De tweede opmerking is naar mijn mening essentieel voor de aankoopbeslissing. Het gaat om een onbehandelde massief houten plaat. Al na het eerste gebruik zijn er al waterranden op de tafel te zien die niet meer weggaan. Een gesmeerd broodje dat per ongeluk op de tafel viel, liet een grote vetvlek achter. Na bijna twee weken zag de tafel er rampzalig uit. Gelukkig kon de tafel worden geruild dankzij Westwing, waarbij ik de nieuwe tafel kreeg voordat ik de oude terugstuurde. Nu heb ik de tafel geolied en ermee geïmpregneerd - zelfs als het tafelblad er nog steeds waardevol en geweldig uitziet, heeft de tafel nu een hele andere kleur en heeft hij niets meer te maken met de foto. Ik vind dat erg moeilijk, uiteindelijk zijn het geen bijzettafels, maar zijn ze eerder bedoeld voor dagelijks gebruik wat olie of een andere afwerking onmisbaar maakt. Maar omdat de tafel zo sterk donker wordt, ziet hij er in een kamer heel anders uit. Naar mijn mening zou Westwing in de toekomst hierop met een foto moeten wijzen. Een schriftelijke vermelding in de beschrijving is niet voldoende.
Review image
Ik vind ze erg leuk
van Annelie H. op 13/07/2020
Een hele mooie eettafel in een geweldige en voor mij precies passende maat. Ik vind de afwerking ook erg goed. Het enige minpunt zijn de draadschroeven. De schroeven zijn deels te kort voor de binnenste schroef van de tafelpoten. Maar het werkt prima als je de sluitring weglaat.
Review image
Geverifieerde klant uit Wuppertal 20/11/2021
Review image
Geverifieerde klant uit München 18/11/2021
Review image
Geverifieerde klant uit Graz 15/11/2021
Review image
Geverifieerde klant uit Hamburg 07/09/2020