Grijze dekbedovertrekken

54 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Het bijzondere van grijs beddengoed

Het zijn de subtiele eigenschappen van grijs die je in de slaapkamer goed kunt gebruiken. Beddengoed in grijstinten past mooi bij elke stijl en houdt zich op de achtergrond. Een grijs dekbedovertrek bijt niet met andere kleuren in de ruimte.

Met grijs beddengoed met een mooi patroon geef je een speelse noot aan je subtiele slaapkamer. Denk aan grijs gestreepte varianten waarbij strakke lijnen structuur geven aan de kamer, terwijl patronen zoals sterren of stippen voor een speelse noot zorgen.

Bijpassende accessoires voor grijs beddengoed

Omdat je voor grijs bedlinnen hebt gekozen, wil dat nog niet zeggen dat je hele slaapkamer kleurloos moet zijn. Integendeel! De combinatie van grijs bedlinnen, kleurrijke kussens, neutrale muurverf en opvallende accenten werkt erg goed. We hebben een aantal opties voor grijs bedlinnen met bijpassende accessoires voor je!

  • Grijs en blauw: vooral een delicaat lichtblauw, duifblauw of lichtlila-blauw in combinatie met grijs werkt prachtig. Het is belangrijk om de koude blauwen samen te voegen met zachtere, warmere grijstinten. Als je kiest voor accessoires - vloerkleden of lampjes - in ijsblauw bijvoorbeeld, is een grijs dekbedovertrek een goed idee.
  • Grijs en geel: grijs en geel werken op een vrolijke maier samen. Kies bijvoorbeeld voor een warm geel decoratief kussen of gordijnen en combineer ze met items in blauwachtig staalgrijs. Ook mooi: koel citroengeel met neutraal muisgrijs beddengoed.
  • Grijs en roze: een goede manier om meisjesachtig roze niet te zoet te maken, is door er grijs aan toe te voegen. Leg bijvoorbeeld een roze bedsprei of roze kussens op je grijze dekbedovertrek!
  • Grijs en naturel: denk bij deze combinatie aan massief houten vloeren, meubels van natuursteen en vloerkleden van natuurlijke vezels. Vooral de diverse structuren spelen een grote rol. Met een sisal kleed, oude rieten stoelen en een vintage houten bed in gecombineerd met bedlinnen in grijs, is het plaatje compleet.

Overweeg deze accessoires:


3 combinaties voor grijs bedlinnen

Met je bedlinnen kun je heel goed een stijl in de slaapkamer neerzetten. De kleuren en het materiaal van je kussenslopen, dekbedovertrekken en lakens -in combinatie met de kleuren en het materiaal van de meubels - zorgt voor een heel specifieke uitstraling.

  • Boho: grijs is niet speciaal typisch voor de bohostijl, maar past er goed bij. Een sprei of plaid met print in fel rood of groen is erg geschikt om te combineren met grijs bedlinnen. Als je de voorkeur geeft aan een eenvoudiger ontwerp, kan de boho-stijl ook worden neergezet met behulp van decoratieve kussens. Deze kleurrijke accenten op je bed in combinatie met kleurrijke decoratie zorgt voor een vrolijke sfeer terwijl je het grijze bedlinnen voor rust laat zorgen.
  • Modern: bedlinnen in grijs, zwart of wit is perfect voor het toevoegen van een vleugje moderne stijl aan de slaapkamer. Duidelijke lijnen, vormen en gedempte kleuren zette hier de toon. Een monochroom grijs dekbedovertrek met witte sierkussens is daar perfect geschikt voor.
  • Girly: Een meisjesachtige versie van het grijze beddengoed is erg populair in de vorm van het sterretjespatronen. Kussens en plaids met ruches zijn ook ideaal om het bed een meisjesachtige stijl te geven.

  • Grijze dekbedovertrekken koop je online bij WestwingNow

    Shop jouw nieuwe grijze dekbedovertrek bij WestwingNow!