Decoratieve objecten van steen voor je tuin!


Wil je deze zomer iets bijzonders met je tuin doen, zonder alles helemaal om te gooien? Heb je zin in iets anders en misschien iets extravagants? Kijk dan eens ter inspiratie naar hoe grote paleistuinen en parken dit seizoen decoratief zijn ingericht. En zie hier vele beelden terugkomen! Mooi en authentiek, in de vorm van dieren of fonteinen. Je kan er alle kanten mee op. Kies wat bij je (woon)stijl past en verrijk je terras met een decoratief beeld of object van steen!Decoratieve objecten van steen in beroemde tuinen

Waar je die beroemde tuinen met beelden kunt vinden? Denk bijvoorbeeld aan de tuinen van Versailles. Of de tuinen van Paleis ‘t Loo Met hun vijvers, fonteinen en bloemperken zijn het ware lusthoven waar het heerlijk toeven is: zittend op een bankje aan het water of slenterend langs de vele indrukwekkende beelden ter decoratie.


Zou het niet fantastisch zijn om zelf zo’n tuin te hebben, zodat je wanneer je maar wilt, kunt wegdromen tussen heerlijk geurende bloemen en het gekletter van de fonteinen!Beeldige tuin

Het goede nieuws is dat je helemaal niet zo’n grote paleistuin hoeft te hebben. Om diezelfde sfeer en uitstraling in je eigen voor­ of achtertuin te halen, kun je een aantal decoratieve beelden van steen in je tuin zetten. Met een (kleine) fontein en een stenen beeld in het midden maak je het plaatje helemaal compleet.


Beelden van steen geven je tuin een prachtige paleisachtige en romantische uitstraling. Je kunt kiezen uit eindeloos veel verschillende soorten beelden in verschillende soorten steen, zoals marmer, graniet, serpentijn of albast. Kies bijvoorbeeld uit: beelden van abstracte mensfiguren, beelden van dieren, bustes op een sokkel, beelden van mythologische figuren, beelden van Boeddha’s.


Zet je beelden neer op een plek waar ze het meeste tot hun recht komen. Afhankelijk van het soort en de grootte van het beeld: kan dat in een hoek zijn, maar ook langs het tuinpad, aan de rand van de tuinvijver, tegen de schutting of in een planten­ of bloemenperk.Vriendelijke geluksbrenger

Een zeer bijzonder beeld is een boeddhabeeld. Zet een stenen boeddha daarom ook op een ereplaats, omgeven door mooie groene planten. Zorg ervoor dat de boeddha de gehele tuin overziet: hij schijnt geluk te brengen en ervoor te zorgen dat alles in je tuin beter groeit! Combineer je decoratieve items van steen met mooie vazen, woonaccessoires en kaarsen.


Wil jij deze zomer een nieuwe look voor je tuin, geef deze dan een bijzondere uitstraling met decoratieve objecten van steen en waan je in een eigen paleistuin!

Decoratieve objecten van steen

2 Producten