Zoeken
Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

Cadeaulinten

46 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit

Cadeaus mooi inpakken met cadeaulint

Een cadeau inpakken is nog nooit zo leuk geweest als met de cadeaulinten van Westwing! Met een cadeaulint zorg je voor een extra feestelijke uitstraling van je cadeau of kleine cadeautjes en creëer je een ‘wauw-effect’ als je het aan iemand geeft. Een cadeaulint zorgt dus net voor die finishing touch!

Cadeaus inpakken wordt vaak gezien als een ‘moetje’. Maar waarom? De blijdschap, de verrassing en de pret van het cadeau begint al bij het geven. En bij het geven zie je alleen nog maar de verpakking, dus zorg dat die zo mooi mogelijk is! Zo ziet de ontvanger hoeveel tijd, moeite en aandacht je in diegene hebt gestoken. Het is dus ook gelijk een blijk van waardering!

Daarnaast wordt cadeaus inpakken veel leuker als je er gewoon een klein feestje van maakt. Mooi inpakpapier, leuke cadeaulinten, een vrolijk muziekje op de achtergrond en gaan met die banaan! En denk ondertussen ook alvast aan het blije gezicht van degene die jouw cadeau gaat uitpakken: dat is pas fijne voorpret! Een cadeaulabel erop en klaar.

Gebruik bijvoorbeeld cadeaulinten. Het leuke aan een cadeaulint is dat je het op veel verschillende manieren kunt gebruiken! Maak een mooie strik, krul de linten op en plak ze vast met een feestelijke sticker of bind ze op een bepaalde manier vast om het cadeau. Een cadeaulint tovert je cadeau in een mum van tijd om in een indrukwekkend cadeau! Bekijk online de mogelijkheden en kies wat het beste bij jou past.

Veelzijdige cadeaulinten in alle stijlen

Bij WestwingNow ben je aan het juiste adres voor cadeaulinten! We hebben zoveel verschillende stijlen, dat er voor iedereen wat passends tussen zit. Cadeaulinten voor kerst, linten met een leuk patroon of juist een vrolijke kleur? WestwingNow heeft het allemaal! Wist je dat je de linten ook met elkaar kunt combineren? Kies twee leuke kleuren uit en laat jouw creativiteit de vrije loop.

Naast de vele stijlen zijn de linten ook in verschillende materialen te krijgen. Zo hebben we cadeaulinten van kunstvezel, natuurlijk vezel, stof en katoen. Ook lopen de breedtes van de linten erg uiteen. Voor een leuke twist combineer je een breed cadeaulint met een dunnere! Van eenvoudig krullint tot cadeaulint voor tijdens de feestdagen of voor andere gelegenheden: wij hebben het allemaal.

Hoe pak je een cadeau leuk in met cadeaulint?

Niet alleen zijn wij er voor je om de leukste cadeaulinten voor je te vinden, óók helpen we maar al te graag een handje met het inpakken ermee! Want heb je ooit al eens ingepakt met een cadeaulint? Er zijn heel veel verschillende manieren voor en ze zijn stuk voor stuk allemaal erg leuk. Wij leggen je graag één manier uit zodat jij niet vastloopt tijdens het inpakken!

Allereerst wikkel je een stuk cadeaulint om het cadeau heen. Dit doe je om te kijken hoeveel je ongeveer moet afknippen. Zorg dat je genoeg lengte hebt om twee keer het cadeau rond te kunnen. Vervolgens ga je eerst een keer om het cadeau heen. Leg je duim op het midden en ga vervolgens via de andere zijde om het cadeau heen, zodat je een soort kruis maakt. Zet beide eindjes vast met een dubbele knoop.

Vervolgens maak je jouw creatie helemaal af door krullinten te maken. Dit klinkt lastiger dan het is! Je pakt een stuk lint en krult het lint met een schaar. Leg de gekrulde cadeaulinten op het cadeau en zorg dat het precies zo uitkomt dat ze de knoop van de andere linten bedekken. Als laatste plak je de gekrulde linten vast met een leuke sticker en voilà!

Cadeaulint online kopen bij WestwingNow

Wij vinden het belangrijk om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom bestel je bij WestwingNow jouw perfecte cadeaulint gewoon online! Vanuit je stoel, vanaf de bank of terwijl je met de hond aan het wandelen bent. Met één druk op knop plaats je al jouw bestelling. En daarna? Beentjes omhoog en eventjes geduld: wij regelen de rest!

Ben je er nog niet helemaal over uit welk cadeaulint nou het beste jouw cadeau of cadeaupapier past? Of ben je op zoek naar cadeaudozen of cadeautasjes? Wij helpen je graag verder met onze cadeau-inspiratie, zodat ook jij jouw cadeau feestelijk kunt inpakken!