ddddd
10 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Keukendoeken van DDDDD: Nederlandse kwaliteit van de Arli Group

Als we koken, gebruiken we geurende kruiden uit India, heerlijke pasta uit Italië en kaas uit Zwitserland. Maar slechts één ingrediënt ziet er prachtig uit en is tegelijkertijd praktisch: dat zijn de keukendoeken van DDDDD . Al tientallen jaren wordt hier gebruik van gemaakt en kan het in geen enkel huishouden ontbreken, want dit zijn niet zomaar theedoeken! Deze keukendoek is de beste en meest productieve hulp voor in de keuken.

Hoe dat zo komt? De wijde en open vezels van 100% katoen zijn zeer absorberend en daarnaast drogen de doeken door de vezelstructuur extreem snel op. Dit maakt de keukendoeken tot een onmisbare hulp, wanneer je na een groot diner met de familie de vaat aan het drogen bent. Over het algemeen neemt de vaatwasser - als je die hebt - het meeste van dit vervelende klusje over, maar niet alles wordt altijd even droog.

Het Nederlandse familiebedrijf zet zaken als hoge kwaliteit en herkomst van hun producten en materialen op nummer één. Daar komt bij dat alle huistextiel, zoals de DDDDD keukendoeken , vanuit eigen stad ontwikkeld en geproduceerd wordt. Dit zorgt ervoor dat kwaliteit gegarandeerd blijft en er continue kwaliteitscontrole uitgeoefend kan worden.

DDDDD en de Arli Group - Onderneming met een missie

De dynamiek en constante ontwikkeling van nieuwe, innoverende producten maakten al vanaf de oprichting van het bedrijf van eigen bodem indruk. De aanspraak om een altijd weer beter product, een nieuw design en een innovatieve finish te leveren, vindt zijn oorsprong bij de oprichting van het merk en dit blijft zo. Een team van vakmensen met jarenlange ervaring zorgt voor de verdere ontwikkeling van de beroemde DDDDD keukendoeken.Enkele jaren geleden heeft de Arli Group zich met zijn dochterondernemingen DDDDD, Cinderella, Damai en Seahorse opnieuw gepositioneerd en is nu ook in Duitsland actief.

Laat je vooral inspireren door het uitzonderlijke merk DDDDD en bekijk het exclusieve aanbod van theedoeken op WestwingNow!