Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  DDDDD: hoogwaardige theedoeken van eigen bodem

  Vandaag laten we jou kennismaken met DDDDD. Dit Nederlandse familiebedrijf is onderdeel van de Arli Group en staat bekend als 'De Doek die Direct Droogt' (DDDDD). Het succesvolle merk weet al jaren haar klanten te verrassen. De merknaam verraadt het al: het gaat om mooie hand- en theedoeken die stiekem in geen enkele keuken mogen ontbreken. Sla daarom snel jouw favoriete set van doeken in!  DDDDD - kwaliteit theedoeken voor elke keuken

  Een landelijke keuken zorgt, in tegenstelling tot een minimalistische, moderne variant, voor een warme en uitnodigende sfeer. Een ruimte die het typische, gezellige middelpunt vormt voor de hele familie en vrienden. Iedereen voelt zich hier welkom en op zijn gemak. Het nodige textiel in deze ruimte is niet te onderschatten, want juist de hand- en theedoeken zorgen in eerste instantie voor een bijzondere warme sfeer. Ook - of juist! - in een strakke leefkeuken die wel wat warmte kan gebruiken. En precies op dit punt komt DDDDD in het spel. Dit Nederlandse merk zet hoogwaardig keukentextiel van 100% katoen op nummer één.


  De vele verschillende, stralende, maar niet al te opvallende kleuren passen in elke keuken en zorgen in een handomdraai voor een behaaglijke sfeer. Klassieke patronen en motieven die verwijzen naar de natuur, zijn erg goed geschikt voor de algemene indruk. Maak van exemplaren die je niet gebruikt een mooie stapel voor in je vitrinekast, of op de wandplank naast je servies en hang een paar stuks aan wat haken. Deze theedoeken mogen gezien worden!

  DDDDD

  Dit Nederlandse label is je beste vriend als het gaat om al het textiel rondom je eethoek en keuken. Van linnen servetten in simplistisch design tot prachtige tafellakens – DDDDD heeft het. Ook de theedoeken van dit merk hoef je niet links te laten liggen. Door de enorme zuigkracht van het katoen drogen de doeken extra snel. Oftewel, we hebben het hier over ‘De Doek Die Direct Droogt’, dé doek waar dit label haar naam aan dankt.
  6 Producten

  Keukendoeken van DDDDD: Nederlandse kwaliteit van de Arli Group

  Als we koken, gebruiken we geurende kruiden uit India, heerlijke pasta uit Italië en kaas uit Zwitserland. Maar slechts één ingrediënt ziet er prachtig uit en is tegelijkertijd praktisch: dat zijn de keukendoeken van DDDDD . Al tientallen jaren wordt hier gebruik van gemaakt en kan het in geen enkel huishouden ontbreken, want dit zijn niet zomaar theedoeken! Deze keukendoek is de beste en meest productieve hulp voor in de keuken.

  Hoe dat zo komt? De wijde en open vezels van 100% katoen zijn zeer absorberend en daarnaast drogen de doeken door de vezelstructuur extreem snel op. Dit maakt de keukendoeken tot een onmisbare hulp, wanneer je na een groot diner met de familie de vaat aan het drogen bent. Over het algemeen neemt de vaatwasser - als je die hebt - het meeste van dit vervelende klusje over, maar niet alles wordt altijd even droog.

  Het Nederlandse familiebedrijf zet zaken als hoge kwaliteit en herkomst van hun producten en materialen op nummer één. Daar komt bij dat alle huistextiel, zoals de DDDDD keukendoeken , vanuit eigen stad ontwikkeld en geproduceerd wordt. Dit zorgt ervoor dat kwaliteit gegarandeerd blijft en er continue kwaliteitscontrole uitgeoefend kan worden.

  DDDDD en de Arli Group - Onderneming met een missie

  De dynamiek en constante ontwikkeling van nieuwe, innoverende producten maakten al vanaf de oprichting van het bedrijf van eigen bodem indruk. De aanspraak om een altijd weer beter product, een nieuw design en een innovatieve finish te leveren, vindt zijn oorsprong bij de oprichting van het merk en dit blijft zo. Een team van vakmensen met jarenlange ervaring zorgt voor de verdere ontwikkeling van de beroemde DDDDD keukendoeken.Enkele jaren geleden heeft de Arli Group zich met zijn dochterondernemingen DDDDD, Cinderella, Damai en Seahorse opnieuw gepositioneerd en is nu ook in Duitsland actief.

  Laat je vooral inspireren door het uitzonderlijke merk DDDDD en bekijk het exclusieve aanbod van theedoeken op WestwingNow!